KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

HMMMMMM
Vieras

/ #764 RAHAAAAAAAA

02.02.2011 16:51

#733: Vieras - Re: Hatunnosto Pirjo Peltoniemelle! 

 No kukas siellä taas kummittelee rahojen perässä? Sirkkako, niin tuttua tekstä. Vai onko niitä muitakin hassahtaneita, jotka pelkäävät kaikkea ja kaikkia.

Tietääkseni KKY on perustettu kissoja varten, eikö?   Kissojen hoito vaatii paljon RAHAAAA., eikö?

Tietenkään ei kukaan tavallinen ihminen, jolla ei tulot ole kummoiset, pysty hotamaan talteenotettuja kissoja ilman RAHAAAAA. Kyllä tämä nyt jo pitäisi olla selvää jokaiselle.

Jos niitä RAHOJAAAA ei saa käyttää kissoihin, niin mihin sitten? Minkä vuoksi sitten yhdistys on perustettu?  Minkä vuoksi rahaa kerätään joka vuosi aina lisää ja lisää ?

Miksi yhdistys yleensä on lainkaan perustettu, jos siinä toimivat eivät saa käyttää sitä RAHAAAAAAA. Ja nimenomaan kissojen vuoksi.

Toisten kustannuksella ei yhdistyksessä voi ratsastaa, RAHAAAAThan eivät ole kenenkään yksin. Kukaan ei omista yhdistystä, vaan jäsenet omistavat sen ja kaikki RAHAAAAAAT.

Kun kuitenkin JOKAINEN maksaa aina osan kissojen kuluista itse, vaikka ruoat ja hiekan +eläinlääkärikulut saakin yhdistykseltä. Ei voi olla rahojen haluamisesta kyse, vaan todellisesta auttamisen halusta.

Ei kai tällä kirjoittajalla vain ole oma lehmä ojassa? loppuuko sinulta joku avustus jos hallitus vaihtuu? RAHA RAHA RAHAA kun tuntuu olevan elämäsi ainoa asia. Ota muita harrastuksia että pääset tuosta harhastasi.