KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Sanna
Vieras

/ #633 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

30.01.2011 17:46

#622: Terttu Kanervo - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Terttua EI yhdistystä vastaan 

Terttu: Pata kattilaa soimaa.. todella! Sinähän (ja tietysti muutama muukin hallituksen jäsen) sitä oman käden oikeutta ja manipulointia harrastat oikein urakalla. Sitten vaan verhoudutaan siihen että että hallitus tekee päätökset. Kyllä joo, hallitus jossa sinä olet puheenjohtajana ja sinä ja sinun lakeijasi muodostavat enemmistön.

On se kumma ettet uskalla reilulla pelillä lähteä puheenjohtajuudesta kisaamaan vaan teet kaikki kepulikonstit, jotta demokraattinen äänestys ei onnistuisi: jäsenlistaa ei pääse katsomaan, uusien jäsenten otto on kielletty, hallituksen kokoukset järjestetään niin että kaikki osalliset eivät työnsä takia pysty osallistumaan jne jne.

KYLLÄ TÄMÄ KERTOO JO KAIKEN OLEELLISEN TYNKÄHALLITUKSEN TOIMINNASTA JA SEN MORAALISTA. REILULLA PELILLÄ EI USKALLETA LÄHTEÄ PUHEENJOHTAJUUDESTA KISAAMAAN.

Lue nyt hyvä ihminen tuo yksi teksti muutaman kirjoituksen ylempää, jossa sinua kehotetaan vastaamaan noihin kyselyihin joita täällä pari henkilöä on esittänyt saadakseen edes jonkinlaista järkevää kommentointia puheenjohtajalta...