Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #11676 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 15:45

#11673: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Anteeksi mutta mitä tarkoitat luonnottomuudella?

Sanakirjan mukaan sillä tarkoitetaan mm. luonnossa esiintyvää.

Edellä on myös pariin otteeseen kysytty sinulta seuraavaa:

"Nyt kun objektiivisuus näyttää olevan keskeinen iskusanasi, niin selvitätkö, mihin perustat väitteesi siitä, että homoseksuaalinen käyttäytyminen on "epätavallinen, säännötön ilmiö, epänormaali poikkeavuus, häiriötila, abnormaali, "luonnottomuus", eli normaalista luonnon tilasta ja luonnonmukaisuudesta poikkeavuus, ei-vakio". En ole nähnyt sinulta minkäänlaisia perusteluita tällaisen vakio-olettaman ja lähtökohdan oikeuttamiseksi."

Tiedeyhteisö ja laajemmin yhteiskunta on jo aikaa sitten tullut siihen tulokseen, että homoseksuaalisuus on yksi lajinsisäisen varianssin ilmenemismuoto, joka on paitsi harmiton, terve, myös suht yleinen, laajasti myös eläinmaailmassa tavattava ilmiö. Todistustaakka muun väittämisestä on sinulla.

Sanojasi lainaten minä voisin väittää, että lainsäädännöllisten oikeuksien evääminen kristityiltä on perusteltua, koska suomalainen luterilaisuus on maailman mittakaavassa epätavallinen, säännötön ilmiö, epänormaali poikkeavuus, häiriötila, abnormaali, "luonnottomuus" jne.