Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.08.2014 11:30



Vieras

#40152 Re: Re: Tehkää myös omia ISKULAUSEITA ja laittakaa minulle tiedoksi, niin saadaan levitykseen!

03.08.2014 11:32

#40150: - Re: Tehkää myös omia ISKULAUSEITA ja laittakaa minulle tiedoksi, niin saadaan levitykseen!

toi viimonen on hyvä!   Keksis lisää.

Meilläpäin tuli lehdenpalstalla monta väärää väitettä.  Mm väitettiin Israelin rajoittavan myös lääkkkeiden ja sairaalatarvikkeiden saantia Gazassa,   muistaako joku siitä?  Sitten,  että lasten koulutarvikeita olisi rajoitettu.

Ulkomaisten toimittajien ja järjestöväen kulku ? tunnelien kautta,  kun eivät muuten pääse Gazaan??


su 14.15 Pawson

Raamatun viisi liittoa 4/5    TV 7

 

 



Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.08.2014 11:45


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.08.2014 11:57



Vieras

#40155 Re: Re: Re: Tehkää myös omia ISKULAUSEITA ja laittakaa minulle tiedoksi, niin saadaan levitykseen!

03.08.2014 12:16

#40152: - Re: Re: Tehkää myös omia ISKULAUSEITA ja laittakaa minulle tiedoksi, niin saadaan levitykseen!

niin, ja se Gazan ainoan sähkölaitoksen pommitus oli tietysti myös vain Hamasin propagandaa, muka sähkön kulkua rajoitetaan....


Vieras

#40156 Re: Re: Re: Tehkää myös omia ISKULAUSEITA ja laittakaa minulle tiedoksi, niin saadaan levitykseen!

03.08.2014 12:35

#40145: - Re: Re: Tehkää myös omia ISKULAUSEITA ja laittakaa minulle tiedoksi, niin saadaan levitykseen!

Jos hän on sen kirjan kirjoittaja, jonka nimi on Because they hate ja joka näkyy videolla, silloin hänen nimensä on Brigitte Cabriel. Nimi näkyy videolla ja kirjassa videolla. Viettänyt lapsuutensa Libanonissa, kertoo Wikipedia.

http://en.wikipedia.org/wiki/Brigitte_Gabriel
.....
BRIGITTE GABRIEL is a US-based journalist and news producer who started her career as an anchor for World News, an evening Arabic news program. As a terrorism expert and the founder of the nonprofit organization ACT! for America, Brigitte Gabriel travels widely and speaks regularly on topics related to the Middle East. She has addressed audiences at the FBI, the United States Special Operations Command, the Parliament of the United Kingdom of Great Britain, and the Joint Forces Staff College, among others.

http://www.amazon.com/Because-They-Hate-Survivor-Islamic/dp/0312358385


'Puhummeko' edellä mainitusta henkilöstä?

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.08.2014 12:40


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.08.2014 13:09



Vieras

#40159 Re: Koko Suomi marssimaan!

03.08.2014 13:47


Vieras

#40160 Re: Re: Tehkää myös omia ISKULAUSEITA ja laittakaa minulle tiedoksi, niin saadaan levitykseen!

03.08.2014 13:50

#40150: - Re: Tehkää myös omia ISKULAUSEITA ja laittakaa minulle tiedoksi, niin saadaan levitykseen!

Kiitos näistäkin, kertovat selkeästi paremmin, mistä oikeasti on kyse  ;-)


Vieras

#40161 Re: Re: Hyvä Keskusta !!

03.08.2014 14:16

#30042: - Re: Hyvä Keskusta !!

Näin olisikin paljon reilumpaa sanoa, että kyse ei ole tasa-arvosta, vaan siitä, että avioliittoa instituutiona halutaan muuttaa. Tästä on kyse tai siis siitä, että jotkut haluavat. Minä en.        Kansalaisaloitteella on nyt kuitenkin näin lähdetty tekemään juuri tuolla tasa-arvoväittämällä ja se falskaa.


Vieras

#40162 Re: Re: Re: Re: Tehkää myös omia ISKULAUSEITA ja laittakaa minulle tiedoksi, niin saadaan levityksee

03.08.2014 14:21

#40155: - Re: Re: Re: Tehkää myös omia ISKULAUSEITA ja laittakaa minulle tiedoksi, niin saadaan levitykseen!

http://jannesuuronen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/172477-rauha-gazaan

Jouni Suonsivu
22.7.2014 22:33
Tänäänkin meni Israelista Gazaan ne normaalit noin 170 rekallista avustuskuljetuksia (elintarvikkeita, lääkkeitä, rakennustarvikkeita ja muuta tarpeellista) ja Israelin sähköyhtiö IEC jatkaa yhä sähkön toimittamista Gazaan, vaikka PA-hallinnolta ja Gazalta sähkölaskut ovat maksamatta noin vuosikymmenen (? onko aika oikein, oma lisäys) ajalta. Sinä ja minä emme pitkäksi aikaa voi jättää omaa sähkölaskuamme hoitamatta ilman seurauksia.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/1...

"The Palestinian Authority currently owes the Israel Electric Company NIS 1.5 billion ($525 million) in unpaid bills for electricity. An examination of that debt by business daily Globes shows that the relative amount owed by Gaza was NIS 220 million ($62 million)."

...
Toisaalta olen nähnyt tiedon, että Israelin toimittaman sähkön määrä on n.75% Gazan käyttämästä sähköstä.  Gazan oma laitos tuotti 30% sähköstä.

Homous on epätasa arvoa.

#40163 Re: Re: Re: Hyvä Keskusta !!

03.08.2014 14:21

#40161: - Re: Re: Hyvä Keskusta !!

justa näin homot valehtelee tasa arvolla. Homous ei koskaan voi olla tasa arvoinen. Homous on epätasa arvoa.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.08.2014 14:23


Regulator

#40165 Re: Re: Re: Naurettavaa puhetta, tuo sinun puheesi !

03.08.2014 14:51

#40136: Totuus ei ole vihapuhetta. - Re: Re: Naurettavaa puhetta, tuo sinun puheesi !

"Totuus ei ole vihapuhetta", aivan totta , mutta sinun kirjoittelusi täällä ON  nimenomaan,yksinomaan ja vain vihapuhetta meitä homoseksuaaleja ihmisiä kohtaan.

Sinä älä  täällä mistään AIDS-tutkimuksista puhu,sillä et tajua edes käsitteiden ´tutkimus´ ja ´tilasto´eroa!

Sano MINKÄ ja KENEN´proffan´tai lääketieteen lisensiaatin   kirjoittaman THL:n julkaiseman  painatteen olet muka lukenut   (Siis huom.TUTKIMUKSEN- ei vain pelkkiä  tilastoja) ?

Tutkimustasoisen,lääketieteellisen tekstin lukeminen (tämän ole jo kerran ennenkin sanonut sinulle) ja sen ymmärtäminen niinkuin se on tarkoitettu,tai ylipäätään edes siinä käytettyjen lääketieteellisten termien ym. enemmän tai vähemmän tarpeellisten  sivistyssanojen  merkitysten ymmärtäminen vaatii niiden lähestymistä vakavasti asiaan paneutuvalla ja siitä selvää ottavalla ,vaikka sitten  vain puhtaasti kielitieteelliseltä ja kielen ymmärtämisen kannalta,eli sanalla sanoen: se vaatii jonkunlaista ,akateemisentasoista henkistä ponnistelua aiheen selvittämiseksi-edes itselleen. ...

Siis olepa nyt  rehellinen itsellesi:olisiko sinusta EDES tähän ?

Tutkimustekstikokonaisuus käsittää muuten yleensä vähintään kymmeniä sivuja juuri tuontasoista tekstiä.

Joten eiköhän jätettäisi nyt näistä tutkimuksista puhuminen ja niihin viittaaminen kokonaan ,kun emme ole ,käsittääkseni kumpikaan meistä, edes lääketieteellisen tiedekunnan opiskelijoita,puhumattakaan ,että terveydenhuollon ammattilaisia. Vai oletko sinä,kenties?

Jos olet, sano se nyt tässä julkisesti,ei siinä oppisaavutuksessa mitään häpeämistä ole ja turha ujous nyt pois vaan. Kaikille nyt vaan siis  nimi tiedoksi ja se myös  mikä on lääketieteen opintoarvosi ja mistä yliopistosta aikanasi valmistuit.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

03.08.2014 15:07



Vieras

#40167 Sukupuolineutraali avioliittolaki loukkaa lapsen oikeuksia

03.08.2014 15:11

Sukupuolineutraalin avioliittolain perusongelma on siinä, että se asettaa aikuisen oikeudet lapsen oikeuksien edelle.

”Sukupuolineutraali avioliitto muuttaa avioliiton lasta suojelevasta aikuisia suojelevaksi instituutioksi. Ilman miehen ja naisen välistä avioliittoa yhteiskunnasta puuttuu instituutio, joka suojelee lapsen oikeutta kasvaa isänsä ja äitinsä hoidossa. Vaikka sukupuolineutraalia avioliittoa markkinoidaan tasa-arvon nimissä, se loukkaa lapsen biologista perustarvetta tuntea isänsä ja äitinsä ja pakottaa monia lapsia elämään keinotekoisessa maailmassa ilman isää tai äitiä. (Kasvatustieteen professori Tapio Puolimatka)

Ten Arguments From Social Science Against Same-Sex Marriage (By Family Research Council)

A large and growing body of scientific evidence indicates that the intact, married family is best for children. In particular, the work of scholars David Popenoe, Linda Waite, Maggie Gallagher, Sara McLanahan, David Blankenhorn, Paul Amato, and Alan Booth has contributed to this conclusion.

This statement from Sara McLanahan, a sociologist at Princeton University, is representative:

If we were asked to design a system for making sure that children's basic needs were met, we would probably come up with something quite similar to the two-parent ideal. Such a design, in theory, would not only ensure that children had access to the time and money of two adults, it also would provide a system of checks and balances that promoted quality parenting. The fact that both parents have a biological connection to the child would increase the likelihood that the parents would identify with the child and be willing to sacrifice for that child, and it would reduce the likelihood that either parent would abuse the child.

Sara McLanahan and Gary Sandefur, Growing Up with a Single Parent: What Hurts, What Helps (Boston: Harvard University Press, 1994) 38.

The following are ten science-based arguments against same-sex "marriage":

1. Children hunger for their biological parents. [Viitteet: Kyle Pruett, Fatherneed (Broadway Books, 2001) 204. Elizabeth Marquardt, The Moral and Spiritual Lives of Children of Divorce. Forthcoming.]

2. Children need fathers. [Viitteet: * Ellis, Bruce J., et al., "Does Father Absence Place Daughters at Special Risk for Early Sexual Activity and Teenage Pregnancy?" Child Development, 74:801-821. * David Popenoe, Life Without Father (Boston: Harvard University Press, 1999).]

3. Children need mothers. [Viitteet: Eleanor MacCoby, The Two Sexes: Growing Up Apart, Coming Together (Boston: Harvard, 1998). Steven Rhoads, Taking Sex Differences Seriously (Encounter Books, 2004).]

4. Evidence on parenting by same-sex couples is inadequate. [Viite: Steven Nock, affidavit to the Ontario Superior Court of Justice regarding Hedy Halpern et al. University of Virginia Sociology Department (2001).]

5. Evidence suggests children raised by homosexuals are more likely to experience gender and sexual disorders. [Viite: Judith Stacey and Timothy Biblarz, "(How) Does the Sexual Orientation of Parents Matter?" American Sociological Review 66: 159-183. See especially 168-171.]

6. Same-sex "marriage" would undercut the norm of sexual fidelity within marriage. [Viite: Esther Rothblum and Sondra Solomon, Civil Unions in the State of Vermont: A Report on the First Year. University of Vermont Department of Psychology, 2003.]

7. Same-sex "marriage" would further isolate marriage from its procreative purpose. [Viitteet:For national fertility rates, see: http://www.cia.gov/cia/publications/factbook/geos/sw.html, For more on the growing disconnect between marriage and procreation, see: http://marriage.rutgers.edu/Publications/SOOU/SOOU2003.pdf]

8. Same-sex "marriage" would further diminish the expectation of paternal commitment. [Viitteet: James Q. Wilson, The Marriage Problem. (Perennial, 2003) 175-177. George A. Akerlof, Janet L. Yellen, and Michael L. Katz, "An Analysis of Out-of-Wedlock Childbearing in the United States." Quarterly Journal of Economics CXI: 277-317.]

9. Marriages thrive when spouses specialize in gender-typical roles. [Viitteet: E. Mavis Hetherington and John Kelly, For Better or For Worse. (W.W. Norton and Co., 2002) 31. Steven Rhoads, Taking Sex Differences Seriously (Encounter Books, 2004).]

10. Women and marriage domesticate men. [Viitteet: Steve Nock, Marriage in Men's Lives (Oxford University Press, 1998). Hardwired to Connect: The New Scientific Case for Authoritative Communities (Institute for American Values, 2003) 17.]

Tutkimusten mukaan biologisen isän ja äidin muodostama avioliitto on lapsen kannalta paras vaihtoehto, joten sen lainsäädännöllinen suosiminen on perusteltua lapsen oikeuksien näkökulmasta.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.08.2014 15:23


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.08.2014 15:32


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.08.2014 15:33



Vieras

#40171 Re: Tukholman Pridessa marssivat niin poliisit, urheilijat kuin pääministerikin

03.08.2014 16:07


Vieras

#40172 Re: Re: Re: Re: puhetta tai sitten kirjoitusta

03.08.2014 16:13

#40165: Regulator - Re: Re: Re: Naurettavaa puhetta, tuo sinun puheesi !

tuli tässä muuten mieleen oletko juonut tarpeeksi wishyä

on hyvää helteellä tosi hyvää

paremmin jaksaa taas paasata

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

03.08.2014 16:24



Vieras

#40174 Re: Re: Re: Re: Tehkää myös omia ISKULAUSEITA ja laittakaa minulle tiedoksi, niin saadaan levityksee

03.08.2014 16:25

#40155: - Re: Re: Re: Tehkää myös omia ISKULAUSEITA ja laittakaa minulle tiedoksi, niin saadaan levitykseen!

Sähkölaitoksesta en osaa sanoa vielä yhtään mitään.   Eiköhän selviä.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

03.08.2014 16:27