Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

vieras

#38676 Päivän sana

14.07.2014 06:49

Päivän sana kuuluu ehdottomasti tälle adressille.

Vieras

#38677

14.07.2014 07:12



Muinaisia ennustuksia:
”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.” – Luukas 21:28

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.07.2014 07:51


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.07.2014 07:57



Vieras

#38680

14.07.2014 08:08

Arkkipiispa Kari Mäkinen on pyytänyt kirkon asennetta anteeksi seksuaalivähemmistöiltä. Mäkisen puheenvuoro oli osa SuomiAreenan avajaisia Porissa.

http://im.mtv.fi/image/3525418/landscape16_9/1024/576/a1d869d58abde6586565fe5f08...



Mäkinen otti homoseksuaalien ihmisten kohtelun esimerkiksi keskustelusta suomalaisessa yhteiskunnassa. Arkkipiispan puheessa oli kuitenkin selvä viesti seksuaalivähemmistöille.

– Kun ajattelen kaikkea ulkopuolelle työntämistä ja kohtelua, johon olemme vuosikymmenien mittaan kirkkona ja yhteiskuntana syyllistyneet seksuaalivähemmistöjä kohtaan, ja miten edelleen niin tapahtuu, minusta tässä on anteeksipyynnön paikka. Selittelemättä ja kiertelemättä, arkkipiispa sanoi.

– On nöyrästi tunnustettava, että omassa silmässä on ollut hirsi ja se vaikuttaa yhä. Toivon, että tähän anteeksipyyntöön voidaan yhtyä kirkossa ja yhteiskunnassa päätöksistä ja lainsäädännöllisistä ratkaisuista riippumatta.

"Työnnetty pois näkyvistä"
Kari Mäkinen viittaa hirrellä Raamatun kohtaan, jossa Jeesus sanoo: ”Kuinka näet roskan veljesi silmässä, mutta et huomaa, että omassa silmässäsi on hirsi”.

– Ajattelen esimerkiksi sitä, miten vuosikymmenien mittaan homoseksuaaliset ihmiset on työnnetty näkyvistä ja ulkopuolisuuteen yhteiskunnassa ja kirkossa sairauteen, rikokseen tai erityiseen syntisyyteen vedoten. Silmässä on ollut hirsi; ei ole nähty, ei ole ymmärretty. Se on julma osa suomalaista kertomusta, myös kirkon kertomusta, Mäkinen sanoi.

– En tiedä, onko meillä vieläkään oikein rohkeutta katsoa tätä historiaa avoimesti. Sen perillisiä olemme kaikki, tavalla tai toisella tämä hirsi vaikuttaa yhä.

Julmuus hiipii asennemaailmaan
Arkkipiispa Mäkisen mukaan julmuus esimerkiksi seksuaalivähemmistöjä kohtaan on nyt hienovaraisempaa kuin aiemmin.

– Se hiipii asennemaailmaan, tapaan puhua ”niistä” ja ”niiden oikeuksista” kirkossa ja yhteiskunnassa. Se on vaikeutta käsitellä, ohi katsomista, torjuntaa, suoranaista tuomitsemista ja vaikenemista. Ei kovuus muuksi muutu, vaikka se olisi näkymätöntä tai sitä perusteltaisiin uskonnollisesti, perinteellä tai luonnonmukaisuudella tai vaikka se peitettäisiin ylhäältä katsovaan suvaitsemiseen. Aina hirsi silmässä estää näkemästä ihmistä. Sitä ei muuteta lainsäädännöllä.

Mäkinen osoitti puheessaan myötätuntoa homoseksuaaleille, jotka joutuvat elämään epävarmuuden alla.

– Omassa silmässä hirttä ei huomaa. Mutta se, joka nähdään tällaisen hirren vääristämin silmin, tuntee sen kyllä: oman olemassaolonsa epävarmuutena, jatkuvana kysymyksenä siitä, olenko täällä hyväksytty.



http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/arkkipiispa-pyysi-anteeksi-seksuaalivahemmistoilta/3525414

Vieras

#38681 Päivän Sana

14.07.2014 08:15

Päivän Sana kuuluu ehdottomasti tähän adressiin. Raamattu on myös kokonaisuus, jossa kaikki liittyy kaikkeen.
vieras

#38682 Re:

14.07.2014 08:17

#38677: -

Maranata!


Vieras

#38683

14.07.2014 08:21

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.07.2014 08:22


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.07.2014 08:26


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.07.2014 08:27


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.07.2014 08:28


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.07.2014 08:28


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.07.2014 08:29


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.07.2014 08:30


Naisen ja miehen välinen avioliitto on tasa arvoinen.EU.

#38691 Hiv on homojen kansantauti. THL.

14.07.2014 08:30

Hiv on homojen kansantauti.
http://www.thl.fi/fi/thl/rakenne/yksikot/seksuaali-ja-lisaantymisterveys/seli-verkostokirje/2012/hiv-yha-kansantauti-homomiehilla-ehkaisy-tarvitsisi-uusia-otteita

HIV yhä kansantauti homomiehillä - ehkäisy tarvitsisi uusia otteita

HIV-tartuntoja raportoidaan Suomessa vuosittain 150–200 tapausta, joista suurin osa on saatu seksivälitteisesti. Ennaltaehkäisyn olisikin nojauduttava vahvasti seksuaaliterveysteemoihin.

Pitkään on ajateltu, että HIV ja seksitaudit pysyvät kurissa kun huolehditaan, että nuorilla on riittävät tiedot seksistä, seksitautiriskeistä ja käytössä välineet ehkäisyyn. Asia ei kuitenkaan ole aivan näin yksinkertainen. HIV-infektion riski jakautuu väestössä epätasaisesti ja yleisväestön tartunnan riski on todellisuudessa hyvin vähäinen. Sen sijaan usealla vähemmistöön kuuluvalla väestöryhmällä on muita korkeampi riski saada tartunta.

HIV-infektio on krooninen tauti


Erityisesti homomiesten – tai laajemmin miestenvälistä seksiä harjoittavien miesten eli MSM-miesten – keskuudessa HIV on suoranainen kansantauti. Tämän vahvistavat useat viime vuosien tutkimukset, joissa on todettu HIV-infektion yhä olevan koko Euroopassa, myös Suomessa, MSM-ryhmässä yleinen (ks. taulukko). Suomessa eri tutkimukset osoittavat, että esiintyvyys on 2–4 % MSM-ryhmässä. Euroopassa uusien tapausten määrä tässä ryhmässä on pikemminkin kasvussa kuin laskussa ja tartunnan yleisyys monessa maassa lähentelee tai ylittää 10 %.

Euroopassa epidemian alkuaikoina ennen kuin taudista edes tiedettiin mitään, HIV-infektio pääsi leviämään laajasti MSM-ryhmään kymmeniä vuosia kestävän oireettomuutensa ja peräaukkoyhdyntään liittyvän korkeamman tartuttavuutensa takia. Koska infektio on krooninen ja sen hoito on nykyään onneksi erinomaista, esiintyvyys homomiesten keskuudessa tulee pysymään korkeana vuosikymmenien ajan.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.07.2014 08:30


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.07.2014 08:31


Naisen ja miehen avioliitto on tasa arvoinen. EU.

#38694 Hollannissa homoliittojen seuraukset.

14.07.2014 08:35

Hollannissa hälyyttäviä tutkimuksia homoudesta.

Homomiesten keskuudessa anaali- ja oraaliyhdynnät lisäävät suuresti riskiä sairastua moniin erilaisiin seksitauteihin kuten esim. AIDS:iin. Englantilaisen tutkimuksen mukaan vaaralliset seksiaktit tapahtuvat kaikissa homosuhteissa ja tämä uhka ja vaara koskee myös parisuhteissa eläviä homoseksuaaleja. (G. J. Hart et al., "Risk Behaviour, Anti-HIV and Anti-Hepatitis B Core Prevalence in Clinic and Non-clinic Samples of Gay Men in England, 1991-1992," AIDS (July 1993): 863-869, cited in "Homosexual Marriage: The Next Demand," Position Analysis paper by Colorado for Family Values, May 1994.)

Amsterdamissa tehty tutkimus osoittaa, että HIV:iin sairastui enemmän homomiehiä, jotka olivat parisuhteessa kuin satunnaisissa suhteissa. (Maria Xiridou, et al, "The Contribution of Steady and Casual Partnerships to the Incidence of HIV Infection among Homosexual Men in Amsterdam," AIDS 17 (2003): 1031)

Hollannissa tehty tutkimus osoittaa, että 67% HIV-positiivisista miehistä iältään 30 tai sen alle saivat tartunnan homoparisuhteen kautta. (Jon Garbo, "More Young Gay Men are Contracting HIV from Steady Partners," GayHealth (July 25, 2001)

Edellä oleva tarkoittaa tietenkin sitä, että myös satunnaisten homosuhteiden kautta homomiehiä sairastuu HIV:iin, mutta parisuhteiden kautta enemmän, koska parisuhteessa ei välttämättä pyritä "turvaseksiin", koska kumppani on jo entuudestaan tuttu.
Homous on rappiotila.

#38695 Homous aiheuttaa kaikenlaista.

14.07.2014 08:38

Steve Baldwin teki tutkimuksen vuodelta 2002, jonka julkaisi Regent University Law Review. Tutkimuksen nimi on Raportti: Pedofilia yleisempää "homojen" keskuudessa. Baldwinin tutkimuksen tarkoitusena oli paljastaa homoseksuaalisen kulttuurin "pimeä puoli". Tutkimus päätyi lopputulokseen, jonka mukaan lasten seksuaalista ahdistelua ja pedofiliaa esiintyy huomattavasti enemmän homoseksuaalien kuin heteroiden keskuudessa, kun tietokanta otantana on henkeä kohti tilasto väestöstä. Steve Baldwin toi esille artikkelissaan ”Lasten seksuaalinen ahdistelu ja homoseksuaalinen liike” ("Child Molestation and the Homosexual Movement"), että todistusaineisto tukee musertavalla tavalla käsitystä, että homoseksuaalisuuden seksuaaliseen poikkeavuuteen sisältyy häiriöitä, joilla on karmeat seuraukset kulttuurillemme. Baldwinin mukaan on todella vaikeaa ilmaista homokulttuurin pimeää puolta näyttämättä karkealta. Baldwin on todella huolestunut asiasta, sillä on sitä mieltä, että homoseksuaalinen käyttäytyminen uhkaa läntisen sivistyksen ja sivilisaation perustuksia ja nimenomaan ydinperhettä.

Homoseksuaaleilla ja homoseksuaalisilla pedofiileillä on monenlaisia taipumuksia seksuaalisuuden alueella, jotka ovat täysin ristiriidassa luonnollisen seksuaalisuuden kanssa. Nämä monenlaiset taipumukset myös johdattavat monia homoseksuaaleja pedofiileiksi, jossa seksuaalinen kiinnostuksen kohde on poikalapsi tai nuori poika rakastajatar. Monessa tapauksessa homoseksuaalien runsas valikoima seksikäyttäytymiselle voi olla yritys peitellä pedofiliaa.

Tutkijoiden tiedossa on ollut pitkään, että pedofiileillä on runsas seksikäyttäytymisen valikoima, jonka tarkoituksena on vetää huomio pois viehätyksestä pedofilian harrastamiseen. Tutkimus seksuaalirikollista julkaisussa International Journal of Offender Therapy and Comparative Criminology:n mukaan lapsen seksuaaliset hyväksikäyttäjät pystyvät hyvin usein toimimaan huomaamatta koska he eivät lokeroidu tiettyyn stereotypiaan. (Krisin A. Danni, et al., "An Analysis of Predicators of Child Sex Offender Types Using Presentence Investigation Reports," International Journal of Offender Therapy and Comparative Criminology 44 2000)

http://www.kotipetripaavola.com/moraalinrappio.html
Sääliksi käy.

#38696 Re:

14.07.2014 08:44

#38680: -

Piispalta on jäänyt Jumalan Sana lukematta.

Ihmisiä tulee rakastaa mutta ei homous tekoja, joita on mm. miehen ja miehen makaaminen on jne. kyllä piispa tietää muttei uskalla ottaa Raamatun kantaa asiaan, koska johtajuus puuttuu. Piispan pitää johtaa nimenomaan Raamatun Sanan mukaan, ei jonkun vähemmistön halujen mukaan.

Lakivaliokunta otti johtajuuden ja eduskunta jatkaa siitä. Kirkosta puuttuu Raamatun mukainen hengellinen johtajuus. Piispa kumartaa nyt väärään suuntaan.

Kukaan suomalainen ei halua tätä kehitystä.

#38697 Hollannissa homoliittojen aiheuttamaa

14.07.2014 08:45

Amsterdamissa tehty tutkimus osoittaa, että HIV:iin sairastui enemmän homomiehiä, jotka olivat parisuhteessa kuin satunnaisissa suhteissa. (Maria Xiridou, et al, "The Contribution of Steady and Casual Partnerships to the Incidence of HIV Infection among Homosexual Men in Amsterdam," AIDS 17 (2003): 1031)

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.07.2014 08:50


Nainen ja mies avioliitto on Jumalan tahtotila..

#38699 Re: Vai että tasa-arvo?

14.07.2014 08:50

#38679: - Vai että tasa-arvo?

32 vuotta avioliitossa ja homma toimii. Yhdessä päätetään ja touhutaan kaikenlaista kivaa. Lapsia 10 ja lasten lapsia ihan mukavasti.

Naisen ja miehen avioliitto on ja pysyy tasa arvoisena.

Tähän ei homoudella koskaan tulla pääsemään, joten homous on tuhoon tuomittu.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.07.2014 08:51