Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Bögarnas fel

#37276 Re: Perustakaahan nyt vain "HETEROILLE oma ry"

29.06.2014 05:52

#37272: Heterous kunniaan - Perustetaan HETEROILLE oma ry

Pitäisiköhän siitä saada oikein syyte jos joku  toteaa heteroseksuaalisten ihmisten olevan heteroseksuaaleja ?

Pitäisikö teille sitten keksiä joku ihan uusi nimitys?

Vai eikö homoilla sitten ollenkaan ole tällaisen  toteamisoikeutta ?

Että  vain teillä pitäisi olla  oikeus  saada nimitellä meitä ihan  mielenne mukaan ja  mielin määrin....

10-6 heterot voitti homot.

#37277 Re: Kierrä aivan vapaasti vaikka Timbuktun kautta...

29.06.2014 05:53

#37271: Bögarnas fel - Kierrä aivan vapaasti vaikka Timbuktun kautta...

Heterot tekevät priden netissä esim Iltalehden kyselyssä n. 83000 osallistuneen joukossa oli yli 60000 heteroa ja 2 päivän aikana. Eli siis ovat homoliittoja vastaan. Nykyaikana ei kannata lähteä maata edemmäs kalaan kun asia voidaan hoitaa yhteistyössä.

Homoilla raamatulliset vihreät arvot ovat hukassa. Ajavat satoja kilometrejä homohiv kannatuksen vuoksi ja aidsi tappaa.

Paitsi siellä oli muutama epärehellinen homo jotka tälläkin sivustolla KEHUI MUUTTANEENSA TARKOITUKSELLA IP OSOITTEENSA JA ÄÄNESTÄNEENSÄ USEITA KERTOJA KYLLÄ HOMOLIITOILLE. Homous synnyttää epärehellisyyttä yhteiskuntaa kohti.

 

Homojen tasa arvolla valehtelu on mennyt fiaskoksi, koska homous ei voi olla tasa arvoinen, koska toinen sukupuoli puuttuu kokonaan. Mitä tasa arvoa on homohivin levittämisessä. Hollannissa homoliittojen jälkeen hiv tartunnat on lähtenyt jyrkkään kasvuun ja sitä ei Suomeen kaivata. THL mukaan hiv on homojen kansantauti ja sitä ei sotketa tasa arvoiseen avioliittoon.

 

Homous aiheuttaa väestökatoa

#37278 Re: Re: Re: Re: Homous ei jatka sukua.

29.06.2014 06:02

Seta aiheuttaa lapsissamme traumoja.

#37279 Re: Re: Perustakaahan nyt vain "HETEROILLE oma ry"

29.06.2014 06:09

#37276: Bögarnas fel - Re: Perustakaahan nyt vain "HETEROILLE oma ry"

Tuo on hyvä idea. Saadaan valtion tuet ja laitetaan rahat avioliittojen tukemiseen jotta isät ja äidit jaksaisivat hoitaa lapsiaan paremmin. Tämä pistetään eteenpäin. Pidettäisiin Setan sukupuolettomuus opettajat kaukana lastentarhoista ja kouluista. Sukupuolettomilta Setan opettajilta pitää kieltää kouluissa ramppaaminen, koska lapset menee ihan sekaisin homokasvatuksesta. Lapsemme ei saa olla homokasvatuksessa mukana.

Bögarnas fel

#37280 Re: Re: Kierrä aivan vapaasti vaikka Timbuktun kautta...

29.06.2014 06:14

#37277: 10-6 heterot voitti homot. - Re: Kierrä aivan vapaasti vaikka Timbuktun kautta...

TE ette ole voittaneet YHTÄÄN MITÄÄN

Lakivaliokunnan vanhoillinen siipi vain torjui lakiesityksen , mutta teille siitä voitosta ei heru yhtään mitään.Elämänne ei ole nyt  yhtään sen  rikkaampaa tai parempaa, kuin se oli ennen tätä äänestystä .     Ette tulevaisuudessakaan  tule saavuttamaan pienintäkään etua sen johdosta. Tai ehkä korkeintaan  maineen Suomelle Pohjolan taantumuksellisimpana ja konservatiivisimpana valtiona tässä asiassa..

Ei muuten sinänsä  mitään´suurta plussaa´ yhteispohjoismaisessa yhteistyössä...

Mitä ihminen kylvää sitä hän myös niittää

#37281 Ylpeydestä

29.06.2014 06:16

Unelma vapaasti valittavasta elämäntavasta, ja halusta vapautua monista kahlitseviksi koetuista Jumalan antamista elämän käyttäytymissäännöistä ja käskyistä, hallitsee valitettavan usein langenneen ihmisen luontoa.

Ylpeys (engl. Pride) on Jumalalle kauhistus: Herran pelko on pahan vihaamista. Kopeutta ja ylpeyttä, pahaa tietä ja kavalaa suuta minä vihaan.” (Snl. 8:13) ”Ja Baabelin, valtakuntain kaunistuksen, kaldealaisten ylpeyden ja loiston, käy niinkuin Sodoman ja Gomorran, jotka Jumala hävitti.” (Jes. 13.19)

Kun julkisesti ylpeillään sillä että halutaan elää Jumalan tahdon vastaisesti ja harrastaa sitä minkä Jumala sanassaan osoittaa synniksi, koituu siitä väistämättä vakavia ja tuhoisia seurauksia – ennemmin tai myöhemmin!

Maailmassa vallitsee, Jumalan sallimana, kylvämisen ja niittämisen laki: ”Älkää eksykö, Jumala ei salli itseänsä pilkata; sillä mitä
ihminen kylvää, sitä hän myös niittää.” (Gal. 6:7) ”Veisuunjohtajalle; Daavidin virsi. Hullu sanoo sydämessänsä: "Ei ole Jumalaa." Turmiollinen ja iljettävä on heidän menonsa; ei ole ketään, joka tekee, mikä hyvää. Herra katsoo taivaasta ihmislapsiin nähdäksensä, onko ketään ymmärtäväistä, ketään, joka etsii Jumalaa.” (Ps. 14:1-2) ”Sillä ei ole minulle mieleen kuolevan kuolema, sanoo Herra, Herra. Siis kääntykää, niin te saatte elää." (Hesekiel 18:32)”

”Kääntykää minun nuhdeltavikseni. Katso, minä vuodatan teille henkeäni, saatan sanani tiedoksenne. Kun minä kutsuin ja te estelitte, kun ojensin kättäni eikä kenkään kuunnellut, vaan te vieroksuitte kaikkia minun neuvojani, ette suostuneet minun nuhteisiini, niin minäkin nauran teidän hädällenne, pilkkaan, kun tulee se, mitä te kauhistutte; kun myrskynä tulee se, mitä te kauhistutte, kun hätänne saapuu tuulispäänä, kun päällenne tulee vaiva ja ahdistus. Silloin he minua kutsuvat, mutta minä en vastaa, etsivät minua, mutta eivät löydä. Koska he vihasivat tietoa, eivät valinneet osaksensa Herran pelkoa eivätkä suostuneet minun neuvooni, vaan katsoivat kaiken minun nuhteluni halvaksi, saavat he syödä oman vaelluksensa hedelmiä ja saavat kyllänsä omista hankkeistaan. Sillä yksinkertaiset tappaa heidän oma luopumuksensa, ja tyhmät tuhoaa heidän oma suruttomuutensa.
Mutta joka minua kuulee, saa asua turvassa ja olla rauhassa onnettomuuden kauhuilta.” (Sananlaskut 1:23-33)




Vieras

#37282 Re: Re: Re: Re: Re: Homous ei jatka sukua.

29.06.2014 06:29

#37278: Homous aiheuttaa väestökatoa - Re: Re: Re: Re: Homous ei jatka sukua.

Homous ei ole normaalia ,jokin on mennyt pieleen , ei olisi elämää jos olisi homous normaalia sairaus se homous on

Suomi on paras maa asua.

#37283 Re: Re: Re: Kierrä aivan vapaasti vaikka Timbuktun kautta...

29.06.2014 06:34

#37280: Bögarnas fel - Re: Re: Kierrä aivan vapaasti vaikka Timbuktun kautta...

Suomen kansanedustajat ovat nykyaikaisia sivistyneitä hyvin kasvatettuja meidän kansanedustajia, joita arvostan suuresti.

Suomi on edistyksellinen maa pohjolassa monella tapaa. Suomessa hiv leviää kaikkein hitaammin ja Se on iso nykyaikainen asia, koska muissa Euroopan maissa missä homoliitot on hyväksytty hiv on lähtenyt jyrkkään kasvuun. HOMOHIVIn levittämistä sanotaan taantumukselliseksi kehitykseksi, koska nykyihminen ei halua enää viemärissä rypeä. Viemäristä on päästy ulos jo ajat sitten. Nykyaikainen ihminen osaa pukeutua ja pitää vaatteet päällä julkisella paikoilla ja keskusteluissa. Sekä välittää lähimmäisestään, jotta voidaan pysyä terveenä ja työkuntoisena.

Toiseksi täällä eduskunnassa istuu omilla aivoilla nykyaikaisia kansanedustajia, joita ei homohiv tasa arvolla valehtelu ei ole sekoittanut. Koululaitos on niin edistyksellinen ja nykyaikainen, koska suvivirttä lauletaan jokaisessa koulussa ja kaikki säkeistöt. On Se hienoo kuulla Jo joutui armas aika suvi suloinen... ja kaikki säkeistöt ai että koulu on hyvä paikka opiskella sivistystä.

Jumalan sana.

#37284 Re: Ylpeydestä

29.06.2014 06:48

#37281: Mitä ihminen kylvää sitä hän myös niittää - Ylpeydestä

Todella hieno ote Raamatusta. Raamattu on tie viisauteen ja sivistykseen.

KIITOS.

Hyvä lakivaliokunta.

#37285 Re: Re: Re: Kierrä aivan vapaasti vaikka Timbuktun kautta...

29.06.2014 07:02

#37280: Bögarnas fel - Re: Re: Kierrä aivan vapaasti vaikka Timbuktun kautta...

Selvä voitto.,10-6 on sellainen SELVÄ VOITTO. Junger on paras kansanedustaja ja Soini pitää mitä lupaa. Soinilla ei ote lipsu. KD on puolue joka uskaltaa vaikuttaa.

b

#37286 Re: Tyhmyydestä

29.06.2014 07:41

#37281: Mitä ihminen kylvää sitä hän myös niittää - Ylpeydestä

Viikon illat menivät naapurin puutarhan ylipitkäksi päässyttä heinää niitellessä ja teräkin (..huonoksi mennyt ja jo vuosikymmenet talossa palvellut) siinä katkesi  ,joten eipä tuo paljon kannattanut , vaikka maksoikin parin lentopallokentän kokoisen pihansa parturoimisesta kunnolla heinästä 30 e....

Kukaan ihminen ei ollut sitä heinää istuttanut, vaan kyllä se luonto vain oli joka sen nyt,kuten aikaisempinakin kesinä on siihen kasvattanut.Ihan hyvää rehua olisi vaikka lampaille tai lehmille ,jos niitä olisi.

Todistetuksi siinä ainakin tuli,että niittää voi ,vaikkei mitään olisi kylvänytkään .Ja...: on voinut aina ennenkin...

Homous tuhoaa Askolan seurakunnan.

#37287 Piispa Askolan seurakunta

29.06.2014 08:00

pilkkaa Jumalan sanaa. Ei sannallakaan kerrottu että homous on syntiä ja synnin teko on lopetettava. Sana pitää kertoa niinkuin Se on kirjoitettu ei niikuin homot sen haluaa. Tämä on luterilaisen kirkon alamäki.
Kun piispa Askolan seurakunta hyväksyy synnin homouden teot, ei se Raamatun mukaan tule menestymään.
Askola yrittää olla Jumalan ylä puolella. Siinä käy huonosti.

Jumala rakastaa ihmisiä, muttei hyväksy homouden tekoja mm. ei hyväksy sitä että mies makaa miehen tai nainen makaa naisen. JUMALAN SANA ei myöskään hyväksy homouden kasvattamista lapsille. Homokasvatus on krimilisoitava Suomessakin.
On häpeä nähdä että Jeesuksen ristiä kannettiin homolipun edessä. Tämä pilkkaa syvästi kristittyjä Jeesuksen seuraajia. Askolan seurakunta pilkkaa Jeesuksen ristin kuolemaa tuolla teolla. TÄMÄ EI JÄÄ TÄHÄN. Tästä ei hyvää seuraa.

kierrän homot kaukaa

#37288 Re: Piispa Askolan seurakunta

29.06.2014 09:07

#37287: Homous tuhoaa Askolan seurakunnan. - Piispa Askolan seurakunta

Askola on pahasti eksyksissä, niin piispa kuin onkin. On tainnut Raamatunluku jäädä vähälle.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.06.2014 09:32



Vieras

#37290 Re: Re: Re: Re: Kierrä aivan vapaasti vaikka Timbuktun kautta...

29.06.2014 09:38

#37285: Hyvä lakivaliokunta. - Re: Re: Re: Kierrä aivan vapaasti vaikka Timbuktun kautta...

"Soinilla ei ote lipsu."

Ei lipsu, ei... tiukalla otteellaan hän jopa painostaa edustajan jäämään pois valiokunnan kokouksesta ja täten kävelee yli kansanedustajan lain suoman oikeuden vaikuttaa asioihin näkemyksensä mukaan. Eläköön demokratia!!!

Ja jos kokoomus olisi tehnyt samoin, siis toiminut tässä puoluekokouspäätöksensä mukaisesti, olisivat lukemat olleet ihan toisenlaiset.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.06.2014 09:38


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.06.2014 09:43


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.06.2014 09:53


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.06.2014 10:00



Vieras

#37295 Re: Piispa Askolan seurakunta

29.06.2014 10:06

#37287: Homous tuhoaa Askolan seurakunnan. - Piispa Askolan seurakunta On häpeä nähdä että   Jeesuksen ristiä kannettiin homolipun edessä. Tämä pilkkaa syvästi kristittyjä Jeesuksen seuraajia.

Järkyttävää ja häpeällistä nähdä Jeesuksen ristiä kannettavan homolipun edessä. Onko omatunto paatunut niin pahasti, vai missä, päässäkö on vinksahtanut niin pahasti? Tälläinen touhu pitäisi kieltää. Piispa Irja Askola ei ole sisäistänyt lukemaansa. Eiko Askolan seurakunnassa ole parempaa tietoa asioista?

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

29.06.2014 10:14



Vieras

#37298 Re: Päivän tilasto: kirkosta eroamiset

29.06.2014 10:29

#37294: - Päivän tilasto: kirkosta eroamiset

Ei se ihme olekaan vaikka kirkosta erotaan, kun heterot eroavat kiskoista. Luterilaiseen kirkkoon jäävät vain homot ja kyllä se tulee heille sitten todella kalliiksi ylläpitää kirkkonsa. Luterilaisen kirkon valtasivat homot ja muut erosivat kirkosta, näinkö se menee?

Aivan sairasta touhua.

#37299 Piispa Askolan kirkko häpäisi

29.06.2014 10:38

Jeesuksen ristin. Pahinta mitä kristityille ja kristinuskolle voi tehdä. Häpäistä homolipulla kristinuskon vertauskuvan. Jo on ainoihin eletty. EI Ole ihme että kristityt lähtee Askolan kirkosta. Ja tämä on Askolan aikaan saannosta. Kukaan muu piispa EI tekisi samaa.


Vieras

#37300 Re: Suviseurat Tshernobylissä

29.06.2014 10:57

#37267: - Suviseurat Tshernobyliss

 



Mikä tämä Tshernobylin suviseurakuva oikeesti on?    Islamin syventymispäivät aavikolla vai?