Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Suomi on paras maa asua.

/ #37283 Re: Re: Re: Kierrä aivan vapaasti vaikka Timbuktun kautta...

29.06.2014 06:34

#37280: Bögarnas fel - Re: Re: Kierrä aivan vapaasti vaikka Timbuktun kautta...

Suomen kansanedustajat ovat nykyaikaisia sivistyneitä hyvin kasvatettuja meidän kansanedustajia, joita arvostan suuresti.

Suomi on edistyksellinen maa pohjolassa monella tapaa. Suomessa hiv leviää kaikkein hitaammin ja Se on iso nykyaikainen asia, koska muissa Euroopan maissa missä homoliitot on hyväksytty hiv on lähtenyt jyrkkään kasvuun. HOMOHIVIn levittämistä sanotaan taantumukselliseksi kehitykseksi, koska nykyihminen ei halua enää viemärissä rypeä. Viemäristä on päästy ulos jo ajat sitten. Nykyaikainen ihminen osaa pukeutua ja pitää vaatteet päällä julkisella paikoilla ja keskusteluissa. Sekä välittää lähimmäisestään, jotta voidaan pysyä terveenä ja työkuntoisena.

Toiseksi täällä eduskunnassa istuu omilla aivoilla nykyaikaisia kansanedustajia, joita ei homohiv tasa arvolla valehtelu ei ole sekoittanut. Koululaitos on niin edistyksellinen ja nykyaikainen, koska suvivirttä lauletaan jokaisessa koulussa ja kaikki säkeistöt. On Se hienoo kuulla Jo joutui armas aika suvi suloinen... ja kaikki säkeistöt ai että koulu on hyvä paikka opiskella sivistystä.