ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!.

Eläköön jakamaton Israel, juutalaisten ikioma ja Jumalan heille antama maa !!!

#376 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Juutalaisten joukkomurha ei tapahtunut

19.08.2011 11:25

#372: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Juutalaisten joukkomurha ei tapahtunut

KOMMENTTI: Jotkut vieläkin sallivat Israelille kaiken vanhojen kärsimyksien nimissä, eivätkä edes huomaa Israelin toiminnan yhtäläisyyksiä natsien toimintaan. Palestiinalaiset ovat juutalaisille jonkinlaisia ali-ihmisiä, ja Gaza on kuin Varsovan getto.

Holocaustin jälkimainingeissa perustettiin Israel, joka on sittemmin väkivalloin laajentunut. Palestiinalaiset ovat menettäneet maansa ja kotinsa. Loogisempaa olisi ollut juutalaisvaltion perustaminen Saksan sydänmaille Baijeriin. En usko, että Müllereillä ja Schuhabereilla olisi ollut kovin syvää moraalista nostetta vuosikymmeniseen vastarintaan

 

VASTAUS:

Kyllä nämä valheet on niin naurettavia ja samalla niin ääärettömän surullisia. Jos joku maa pitäisi Saksaan sijoittaa, niin se olisi juuri Palestiina, siellähän olisivat "pyhässä maassa"palvomassa pyhimystään hitleriä, jota niin suuresti ihailevat nuo terroristi-muslimit.

Vain Jeesus, Yeshua pelastaa

#377 Re: Re: Re: Jos nyt tähän mennään niin...

19.08.2011 11:38

KOMMENTTI: Lopeta uhkailu!!!!

 

VASTAUS:  Jeesus todella rakastaa teitä kaikkia, tehkää parannus ja ottakaa Hänet elämäänne!!!

Mitähän ihmeen uhkailua tässäkin oli???

Minähän toin esille sitä Evankeliumia, mitä Jeesus käski meidän julistaa kaikille kansoille:

Jeesus sanoo Mark 16:15 - 16 ...Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.

Kylmä totuus

#378 Re: Re: Re: Re: Re: Juutalaisten joukkomurha ei tapahtunut Re: Ja Hitler oli vegaani

19.08.2011 11:40

#358: - Re: Re: Re: Re: Re: Juutalaisten joukkomurha ei tapahtunut

#359: Israelille kaikki tuki, nyt ja aina - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Juutalaisten joukkomurha ei tapahtunut

Onhan se aina helpompi maalata trolliksi kun keskustella asiasta tosissaan. Näin vältytte todellisuudelta ja jatkatte elämistä kuplassanne.

En myöskään tiedä onko vika keskittymisessänne vai intellektuaalisessa kapasiteetissanne, mutta mielestäni mainitsin jo useaan otteeseen että minulla ei ole mitään tekemistä Muslimien kanssa. En ole lukenut koraania. En ole tunnustanut Mohammedia profeetakseni, tai Allahia jumalakseni.

En näe teitä vihollisinani vaan enemmänkin jälkeenjääneinä ystävinäni. Teillä on aivan liikaa vihaa, valheita ja ennakkoluuloja sisällänne.

#360: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Juutalaisten joukkomurha ei tapahtunut

On se ihme että pitää asiat monta kertaa toistaa ennenkuin ne menevät läpi kovaa kaalloon. Eli siis en ole oikeistolainen. En  sympatisoi nazi-ideologian kanssa. En arvosta Hitleriä natsina. Enkä myöskään hyväksy 40000 viattoman juutalaisen tappamista. Se että arvostan Hitleriä ihmisoikeustaistelijana ja poliittisena ajattelijana, ei tee minusta uusnatsia vaikka kuinka ulvot ja itket.

Huomasin myös että vertasit Brevikiä ääri-oikeistolaisiin/uusnatseihin. Sillä Brevik, jos joku on paras esimerkki aivopestystä radikalisoituneesta zionisti-sympatioijasta. Utoyan ampumisen samana päivänä saarella järjestetty Anti-Israel protesti puhuu puolestani.

#363: Jusu - Re: Re: Re: Re: Re: Juutalaisten joukkomurha ei tapahtunut

Mehän keskustelimme jo todisteista ja objektiivisesta totuudesta. Se että kirjoitat saman tekstin isompana ja lihavoituna ei muuta asiaa. En kiellä joukkotuhoa, 40000 ruumista on jo joukkotuho. Tiedän tarkalleen millä alueilla tämä uhriluku liikkuu. Miljoonaluku aiheuttaa minussa hipleyttä, koska en ymmärrä kuinka naiivi täytyy olla että uskoo tuon luvun supisematta. Olen jo käsitettyt mitä dokumentit merkkaavat, joten en mene siihen enempää.

Kun käytän sanaa "me", tarkoitan niitä jotka ovat hereillä ja tietoisia totuudesta. En ole salaliittoteoreilija, Eivätkä Zionistien teoriat kovin salassa muutenkaan ole. Maailmanpoliitiikkaa seuraamalla opit  saman minkä minä jo tiedän. Jokainen joka hetkeksi sulkee sen telkkarin/pleikkarin ja jaksaa katsoa ympärilleen, varmasti huomaa mitä maailmassa tapahtuu. En koe itseäni muita parempana. Olen vain teitä edellä, ja ainoa seikka joka estää teitä nousemasta samalle tasolle ovat teidän omat henkiset vammat (Erityisesti se todellisuuden välttely.) Minulla ei ole vihaa teitä ketään kohtaan, jos bäin tulkitsette, kannattaa katsoaitseene. Ehkä toivotte että vihaisin teitä?

Tämä keskustelu ei koske henkilökohtaisia intressejäni koska en nä'e mitään hyötyä turhanpäiväisestä väittelystä ihmisten kanssa jotka eivät ole valmiita hyväksymään totuutta. Hyvät jatkot.


Vieras

#379 Re: Re: Re: Re: Jos nyt tähän mennään niin...

19.08.2011 11:41

#377: Vain Jeesus, Yeshua pelastaa - Re: Re: Re: Jos nyt tähän mennään niin... 

Kuka tämän kirjoitti?

"Jollet tee parannusta sitä ennen ja vastaanota Vapahtajaasi Jeesusta elämäsi Herraksi, iankaikkinen loppusijoituspaikkasi on erittäin tulinen paikka, kuten tiedätkin."


Vieras

#380 Re: Re: Re: Re: Israelin viholliset tuttuja jo Raamatun lehdiltä ja loppu on heillä kaikilla sama: H

19.08.2011 11:43

#375: - Re: Re: Re: Israelin viholliset tuttuja jo Raamatun lehdiltä ja loppu on heillä kaikilla sama: He tu

Raamatun nimissä uhkaileminen on vastenmielistä.

Ei ole uhkailua, vaan tulevaisuutta!!!

Raamattu ei ole vielä koskaan erehtynyt, eikä tule ikinä erehtymäänään, sillä se on yliluonnollinen Jumalan Sana, jossa Jumala kertoo ihmisille tulevia tapahtumia.


Vieras

#381 Re: Re: Re: Re: Re: Israelin viholliset tuttuja jo Raamatun lehdiltä ja loppu on heillä kaikilla sam

19.08.2011 11:47

#380: - Re: Re: Re: Re: Israelin viholliset tuttuja jo Raamatun lehdiltä ja loppu on heillä kaikilla sama: H 

Lue hei mieluummin horoskooppeja. Yhtä relevantteja yliluonnollisuuksia, mutta niistä ihmiset ei saa päätään yhtä sekaisin.

Jeesus on Herra

#382 Re: Re: Re: Re: Re: Jos nyt tähän mennään niin...

19.08.2011 12:00

#379: - Re: Re: Re: Re: Jos nyt tähän mennään niin...

Jollet tee parannusta sitä ennen ja vastaanota Vapahtajaasi Jeesusta elämäsi Herraksi, iankaikkinen loppusijoituspaikkasi on erittäin tulinen paikka, kuten tiedätkin."

Jumala sen kirjoitti - tuo löytyy Raamatusta, vai tuliko se yllätyksenä?

Mark 16:16 Jeesus sanoo; Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.

1 Joh 2: 22-23 Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, joka kieltää Isän ja Pojan. Kuka ikinä kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään. Joka tunnustaa Pojan, hänellä on myös Isä.


Vieras

#383 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jos nyt tähän mennään niin...

19.08.2011 12:08


Vieras

#384 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jos nyt tähän mennään niin...

19.08.2011 12:18


Vieras

#385 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Israelin viholliset tuttuja jo Raamatun lehdiltä ja loppu on heillä kaikilla

19.08.2011 12:23

#381: - Re: Re: Re: Re: Re: Israelin viholliset tuttuja jo Raamatun lehdiltä ja loppu on heillä kaikilla sam

K: Lue hei mieluummin horoskooppeja. Yhtä relevantteja yliluonnollisuuksia, mutta niistä ihmiset ei saa päätään yhtä sekaisin.

 

 

V: En lue ikinä horoskooppeja, sillä ne ovat hölynpölyn ja noituuden sekoitusta. Saavat kirousta aikaan ihmisen elämään.

Jeesuksen seuraaja ja Israelin ystävä

#386 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Juutalaisten joukkomurha ei tapahtunut Re: Ja Hitler oli vegaani

19.08.2011 12:42

#378: Kylmä totuus - Re: Re: Re: Re: Re: Juutalaisten joukkomurha ei tapahtunut Re: Ja Hitler oli vegaani

Onhan se aina helpompi maalata trolliksi kun keskustella asiasta tosissaan. Näin vältytte todellisuudelta ja jatkatte elämistä kuplassanne.

En myöskään tiedä onko vika keskittymisessänne vai intellektuaalisessa kapasiteetissanne, mutta mielestäni mainitsin jo useaan otteeseen että minulla ei ole mitään tekemistä Muslimien kanssa. En ole lukenut koraania. En ole tunnustanut Mohammedia profeetakseni, tai Allahia jumalakseni.

En näe teitä vihollisinani vaan enemmänkin jälkeenjääneinä ystävinäni. Teillä on aivan liikaa vihaa, valheita ja ennakkoluuloja sisällänne...

VASTAUS:

Paitsi, että olet sokea, kuuro, ylpeä, täysin vailla ymmärrystä ja muslimi (se on tullut ilmi, vaikka kuinka kiellät asian) - sinun argumenttisi näköjään loppuivatkin sitten  tähän.

Hyvä, oikein hyvä, että jätät meidät. Emme kaipaakaan sinun valhepuheitasi holokaustista ja Israelista täällä.

Kirjoittele niitä sitten vaikka muslimi-tovereittesi kanssa islam-palstoilla ja uhotkaa niitä vaikka kuinka moskeijoissanne, mutta te olette hävinneet jo tämän taistelun.

Israel ja meidän Jumalamme on ikuinen VOITTAJA, muistakaakin se, niinkauan kun vastustatte Elävää Jumalaa ja Jeesusta, te olette tuhon tiellä.

 


Vieras

#387 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Israelin viholliset tuttuja jo Raamatun lehdiltä ja loppu on heillä kaik

19.08.2011 12:45

#385: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Israelin viholliset tuttuja jo Raamatun lehdiltä ja loppu on heillä kaikilla 

>> En lue ikinä horoskooppeja, sillä ne ovat hölynpölyn ja noituuden sekoitusta. Saavat kirousta aikaan ihmisen elämään.

Kuten myös kaikki uskonnot

 

istan Netanjahu

#388 Huhhuh!!!

19.08.2011 12:46

Mitä pahaa ovat siviilit tehneet tätä kansaa vastaan. Tänä aamuna uutisia katsoessani, tuli saman tien mieleen tämä adressi ja sen kaksinaamaisuus.

Ei sitä kukaan satuhahmo päättänyt jollekkin kansalle, vaan byrokratia valitsi tämän pläntin muiden alueiden joukosta. Aivan oikeutettuja muut asumaan siellä, ilman Israelin natsimaista politiikkaa. Siirretään koko maa vaikka johonkin Teksasiin, samat kirkot ja joet sielläkin ovat. Saadan mekin tästä maailmasta edes vähän rauhallisempi paikka.

Miksei samalla luovuteta tämäkin maa Saamelaisille, koska onhan sen Radien niille määrännyt.
Anna pelastaa itsesi

#389 Re: Re: Re: Re: Re: Jos nyt tähän mennään niin...

19.08.2011 12:54

#379: - Re: Re: Re: Re: Jos nyt tähän mennään niin...

Kuka tämän kirjoitti?

"Jollet tee parannusta sitä ennen ja vastaanota Vapahtajaasi Jeesusta elämäsi Herraksi, iankaikkinen loppusijoituspaikkasi on erittäin tulinen paikka, kuten tiedätkin."

 

Vastaus: Minä kirjoitin sen, sillä se on Raamatun totuus.

Ilman Jeesusta ei kukaan pääse taivaaseen, vaan menee iankaikkiseen kadotukseen. Eikä kukaan pääse sieltä koskaan pois.

Totuus pitää aina kertoa, eipähän ainakaan minulle voi tulla kukaan sanomaan etten ole varoittanut tästä kadotuksesta.

Minun käsistäni ei siis vaadita teidän vertanne, koska olen kertonut, kuinka teille käy jos ette tee parannusta ja rukoile Jeesusta (juutalaisille Yeshua) elämäänsä.

Joh 14:6 Jeesus sanoo; Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.

Joh 11:25 - 26 Jeesus sanoo; Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut. Eikä yksikään, joka elää ja uskoo, ikinä kuole. Uskotko sen?


Vieras

#390 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jos nyt tähän mennään niin...

19.08.2011 12:56

#382: Jeesus on Herra - Re: Re: Re: Re: Re: Jos nyt tähän mennään niin... 

Jollekin helvettiä olisi olla iänkaikkisesti paratiisissa Päivi Räsäsen ja Hannu Takkulan kanssa.

istan Netanjahu

#391 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Juutalaisten joukkomurha ei tapahtunut Re: Ja Hitler oli vegaani

19.08.2011 13:11

#386: Jeesuksen seuraaja ja Israelin ystävä - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Juutalaisten joukkomurha ei tapahtunut Re: Ja Hitler oli vegaani 

 

Paitsi, että olet sokea, kuuro, ylpeä, täysin vailla ymmärrystä ja muslimi (se on tullut ilmi, vaikka kuinka kiellät asian) - sinun argumenttisi näköjään loppuivatkin sitten  tähän.

Hyvä, oikein hyvä, että jätät meidät. Emme kaipaakaan sinun valhepuheitasi holokaustista ja Israelista täällä.

Kirjoittele niitä sitten vaikka muslimi-tovereittesi kanssa islam-palstoilla ja uhotkaa niitä vaikka kuinka moskeijoissanne, mutta te olette hävinneet jo tämän taistelun.

Israel ja meidän Jumalamme on ikuinen VOITTAJA, muistakaakin se, niinkauan kun vastustatte Elävää Jumalaa ja Jeesusta, te olette tuhon tiellä.

Oli pakko vastata tähän:

Mietitään nyt ihan realismin rajoissa välillä. Kun käytät sitä yleisleimaa, jolla kaikki ovat muslimeja jotka vastuvat tätä israelin natsi politiikkaa ja heiluvat vaan moskeijoissa suunnittelemassa pahaa kaikille muille, niin eikö sinulla ole isompia huolia? Hommaisit vaikka työn, jolla voisit kuluttaa energiaa edes tämän valtion puolesta? 

Onko todella oikeutettuja nuo sotilaalliset toimet, siviilejä kohtaan? 

Olen todella iloinen, että kerrankin yhdysvalloissa on presidentti, joka uskaltaa kieltää israelin toimia edes vähän. Nyt kun oikeasti puhut jostain ihmeen sodasta uskontoja vastaan, niin kun muutama tuhat juutalainen sortaa muutamaa arabia (joista osa saattaa olla muslimeja), niin millä tavalla veikkaat, että muut 1,3 miljardia islamin tunnustanutta kokee asian? Suurin osa juutalaisista on aivan yhtä pahoja kaksinaamaisia huijareita kuin osa arabeista ja ovat aivan itse aiheuttanut tämän sorron, vihan ja epäoikeudenmukaisuuden.

Israel on valitettavasti kaatunut. Se kansa joka nousee hallituksia vastaan nyt ympärillä, ovat eläneet myös israelin sorron aikana niin Palestiinassa kuin muualla ja varmasti on heidän selkärankaan upotettu voimakkaammat mielikuvat pahuudesta kuin sinulla, kuolleiden läheisten kustannuksella.

Vastustan jokaista tuotetta mikä tulee israelista. Meidän perheeseen ei tule yksikään tuote tästä maasta, ei ruokapöytään eikä muualle.


Vieras

#392 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jos nyt tähän mennään niin...

19.08.2011 13:17

#390: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jos nyt tähän mennään niin... 

 

Jollekin helvettiä olisi olla iänkaikkisesti paratiisissa Päivi Räsäsen ja Hannu Takkulan kanssa.

 

Hahahhahhahhahhaahahha.... :D Kyl. :)


Vieras

#393 Juutalaiset ovat epäsuorasti vastuussa Rovaniemen polttamisesta.

19.08.2011 13:20

........

Vieras

#394 Re: Huhhuh!!!

19.08.2011 13:36

#388: istan Netanjahu - Huhhuh!!! 

 >>Miksei samalla luovuteta tämäkin maa Saamelaisille, koska onhan sen Radien niille määrännyt.

Saamelaisilla on jopa juridisesti relevantteja vaatimuksia osaan Lappia, joten kyllä ilman muuta tämä maa pitäisi heille luovuttaa. Samoin Amerikka intiaaneille, mikäli Israel olisi mikään mittapuu.  


Vieras

#395 Re: Re: Huhhuh!!!

19.08.2011 14:29

#394: - Re: Huhhuh!!! 

 

Saamelaisilla on jopa juridisesti relevantteja vaatimuksia osaan Lappia, joten kyllä ilman muuta tämä maa pitäisi heille luovuttaa. Samoin Amerikka intiaaneille, mikäli Israel olisi mikään mittapuu.  

>>Niinpä, mihin sitten laitetaan, mihin laitetaan Amerikkalaiset? Takaisin sukujuurilleen vai keskitysleireille ja työleireille? Eihän sitä mihinkään valtioon voida noin marssia ja päättää, että tämä on meidän valtio koska tarina niin kertoo. Onhan se aivan asiaan kuulumatonta puhua laillisesti pätevästä syystä ja samassa lauseessa viitata israeliin, koska eihän se ole mikään mittapuu.

Oi voi voi

#396 Re: Juutalaiset ovat epäsuorasti vastuussa Rovaniemen polttamisesta.

19.08.2011 14:31

#393: - Juutalaiset ovat epäsuorasti vastuussa Rovaniemen polttamisesta.

Miksi niin väität islam-lover? Rakkaat natsisihan Lapin lähtiessään polttivat war ll:ssa.

TeroK

#397 jos raamattu on jumalan kirjoittama totuus niin...

19.08.2011 14:33

Jankkaan koska te jankkaatte:)
Miksi raamattu sallii orjuuden,moniavioisuuden,prostituution ja eläinuhrit?
Jos sinulla on pyhähenki niin puhu silloin minun hiljentämisekseni kielillä...vaikkapa muinaisbabyloniaa...
Hohoh, joku mättää teikäläisellä ja pahasti

#398 Re: Juutalaiset ovat epäsuorasti vastuussa Rovaniemen polttamisesta.

19.08.2011 14:34

#393: - Juutalaiset ovat epäsuorasti vastuussa Rovaniemen polttamisesta.

Eikun Iltalehti väittää, että Timo Soini sen teki.

js

#399 vapaus ja rauha

19.08.2011 14:38

Eläköön minun puolestani. Eläköön myös Palestiina, jolla on myös oikeus vapauteen ja omaan valtioon. Rauhan saavuttamiseksi on hamasin astuttava vallasta ja annettava vastuu maltillisemmille tahoille. Israelin on välittömästi lopetettava saarto ja palautettava siirtokunnat. Uskonto ei käy perusteeksi väkivallalle eikä varsinkaan tappamiselle. Edes kostona.
Kristityt ovat naurettavaa sakkia.

#400 Vai oli Hitler arabien kanssa ystävä:)

19.08.2011 14:51

miksi aatu olisi ollut "ali-ihmisten" kanssa hyvää pataa?Eihän kunnon arjalainen nyt sellaisten kanssa kaveeraisi.naurettavia väitteitä mutta kiihkokristitythän nyt tunnetusti valehtelevat minkä ehtivät voidakseen käännyttää muita ihmisiä, että saisivat jumalalta täyden kympin.

Jos te elätte niinkuin väitätte niin käännätte toisen posken ja sillä hyvä!