ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Jeesuksen seuraaja ja Israelin ystävä

/ #386 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Juutalaisten joukkomurha ei tapahtunut Re: Ja Hitler oli vegaani

19.08.2011 12:42

#378: Kylmä totuus - Re: Re: Re: Re: Re: Juutalaisten joukkomurha ei tapahtunut Re: Ja Hitler oli vegaani

Onhan se aina helpompi maalata trolliksi kun keskustella asiasta tosissaan. Näin vältytte todellisuudelta ja jatkatte elämistä kuplassanne.

En myöskään tiedä onko vika keskittymisessänne vai intellektuaalisessa kapasiteetissanne, mutta mielestäni mainitsin jo useaan otteeseen että minulla ei ole mitään tekemistä Muslimien kanssa. En ole lukenut koraania. En ole tunnustanut Mohammedia profeetakseni, tai Allahia jumalakseni.

En näe teitä vihollisinani vaan enemmänkin jälkeenjääneinä ystävinäni. Teillä on aivan liikaa vihaa, valheita ja ennakkoluuloja sisällänne...

VASTAUS:

Paitsi, että olet sokea, kuuro, ylpeä, täysin vailla ymmärrystä ja muslimi (se on tullut ilmi, vaikka kuinka kiellät asian) - sinun argumenttisi näköjään loppuivatkin sitten  tähän.

Hyvä, oikein hyvä, että jätät meidät. Emme kaipaakaan sinun valhepuheitasi holokaustista ja Israelista täällä.

Kirjoittele niitä sitten vaikka muslimi-tovereittesi kanssa islam-palstoilla ja uhotkaa niitä vaikka kuinka moskeijoissanne, mutta te olette hävinneet jo tämän taistelun.

Israel ja meidän Jumalamme on ikuinen VOITTAJA, muistakaakin se, niinkauan kun vastustatte Elävää Jumalaa ja Jeesusta, te olette tuhon tiellä.