ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

istan Netanjahu

/ #391 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Juutalaisten joukkomurha ei tapahtunut Re: Ja Hitler oli vegaani

19.08.2011 13:11

#386: Jeesuksen seuraaja ja Israelin ystävä - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Juutalaisten joukkomurha ei tapahtunut Re: Ja Hitler oli vegaani 

 

Paitsi, että olet sokea, kuuro, ylpeä, täysin vailla ymmärrystä ja muslimi (se on tullut ilmi, vaikka kuinka kiellät asian) - sinun argumenttisi näköjään loppuivatkin sitten  tähän.

Hyvä, oikein hyvä, että jätät meidät. Emme kaipaakaan sinun valhepuheitasi holokaustista ja Israelista täällä.

Kirjoittele niitä sitten vaikka muslimi-tovereittesi kanssa islam-palstoilla ja uhotkaa niitä vaikka kuinka moskeijoissanne, mutta te olette hävinneet jo tämän taistelun.

Israel ja meidän Jumalamme on ikuinen VOITTAJA, muistakaakin se, niinkauan kun vastustatte Elävää Jumalaa ja Jeesusta, te olette tuhon tiellä.

Oli pakko vastata tähän:

Mietitään nyt ihan realismin rajoissa välillä. Kun käytät sitä yleisleimaa, jolla kaikki ovat muslimeja jotka vastuvat tätä israelin natsi politiikkaa ja heiluvat vaan moskeijoissa suunnittelemassa pahaa kaikille muille, niin eikö sinulla ole isompia huolia? Hommaisit vaikka työn, jolla voisit kuluttaa energiaa edes tämän valtion puolesta? 

Onko todella oikeutettuja nuo sotilaalliset toimet, siviilejä kohtaan? 

Olen todella iloinen, että kerrankin yhdysvalloissa on presidentti, joka uskaltaa kieltää israelin toimia edes vähän. Nyt kun oikeasti puhut jostain ihmeen sodasta uskontoja vastaan, niin kun muutama tuhat juutalainen sortaa muutamaa arabia (joista osa saattaa olla muslimeja), niin millä tavalla veikkaat, että muut 1,3 miljardia islamin tunnustanutta kokee asian? Suurin osa juutalaisista on aivan yhtä pahoja kaksinaamaisia huijareita kuin osa arabeista ja ovat aivan itse aiheuttanut tämän sorron, vihan ja epäoikeudenmukaisuuden.

Israel on valitettavasti kaatunut. Se kansa joka nousee hallituksia vastaan nyt ympärillä, ovat eläneet myös israelin sorron aikana niin Palestiinassa kuin muualla ja varmasti on heidän selkärankaan upotettu voimakkaammat mielikuvat pahuudesta kuin sinulla, kuolleiden läheisten kustannuksella.

Vastustan jokaista tuotetta mikä tulee israelista. Meidän perheeseen ei tule yksikään tuote tästä maasta, ei ruokapöytään eikä muualle.