KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

ÄLÄ LÄSSYTÄ
Vieras

#752 Re: Terttu Kanervo

02.02.2011 15:35

#751: Carmen - Terttu Kanervo 

Kyse on todellakin rahasta. Minä lahjoittajana VAADIN, että KKYlle lahjoittamani rahat käytetään niille osoittamiini tarkoituksiin!

Minä lahjoittajana VAADIN myös, että KKYllä on sellainen puheenjohtaja ja hallitus, joka sallii minunkin lahjoittamieni varojen käytön niille osoittamiini tarkoituksiin!

Minä lahjoittajana VAADIN, että tällainen rahojen suoranainen KUSETTAMINEN ihmisiltä loppuu. Tällä tarkoitan sitä, että jos aikanaan olisin tiennyt rahojeni jäävän makaamaan tileille, en olisi antanut tähän toimintaan senttiäkään. 

Kyllä, rahasta tässä on todellakin kyse. Ne rahat eivät ole KKYn rahoja, eivät hallituksen rahoja, eivät jäsenien rahoja. Ne ovat KISSOJEN RAHOJA, kun ne kerran niille on ilmoitettu kerättävän ja niiden tarpeisiin käytettävän.

Toivoa todellakin herättää nämä muutoksen tuulet, jotka toivottavasti takaavat sen, että LAHJOITTAJILTA KERÄTYT RAHAT MENEVÄT NIIDEN OIKEAAN TARKOITUKSEEN.

 

Ja toistona, jos et edelleenkään ymmärtänyt: KYSE ON RAHASTA, KISSOJEN RAHASTA, SIITÄ, ETTÄ KISSAT SAAVAT KAIKKI NIILLE KERÄTYT RAHAT AVUKSEEN.

K-I-S-S-O-J-E-N  R-A-H-AT!!!!!!!

 

Vastaukset

Vieras
Vieras

#776 Re: Re: Terttu Kanervo

2011-02-02 18:31:21

#752: ÄLÄ LÄSSYTÄ - Re: Terttu Kanervo 

Olen täysin samaa mieltä ja voisiko sen paremmin enää sanoa!!!

SIIS KISSOIHIN KERÄTYT VARAT!