KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Carmen
Vieras

#641 puheenjohtaja

30.01.2011 22:42

Kovin on heikot eväät Peltoniemellä, kun lähtee "kisaan" haukkuen ja syyttäen nykyistä puheenjohtajaa, siis tyyliin hajota ja hallitse. Sillä reseptillä ei kyllä pitkälle pötkitä.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#642 Re: puheenjohtaja

2011-01-30 22:51:00

#641: Carmen - puheenjohtaja 

 En tunne Peltoniemeä enkä oikeastaan Kanervoakaan, mutta minä en ole törmännyt siihen, että Peltoniemi olisi haukkunut nykyistä puheenjohtajaa. Missä näin on tehty?

Ihan täällä palstaa seuraamalla olen kyllä saanut hyvinkin päinvastaisen kuvan.

Vieras
Vieras

#643 Re: puheenjohtaja

2011-01-30 23:02:30

#641: Carmen - puheenjohtaja 

HÖH! Mitä?!? Salli mun hörönauraa!!

Etkö osaa lukea vai onko päässäsi kääntäjä joka skippaa asiat nurinperin?!? Kukahan se oikeasti täällä syyttelee ja haukkuu? Ei ainakaan Pirjo!! Pirjolta on tullut ainoastaan asiallisia kannanottoja ja kysymyksiä joihin nykyinen pj ei vastaa, niinkuin ei vastaa muihinkaan asiallisiin kysymyksiin.

Tsot tsot...Olet nyt tainnut sotkea nämä kaksi henkilöä, sillä nykyisen pj,n tapa toimia on juuri tuo hajoita ja hallitse EI Pirjon. Nykyisellä pj,llä ne heikot eväät vasta ovatkin, ei Pirjolla.

Taidat olla niitä aivopestyjä, vailla omaa tahtoa ja mielipiteitä olevia "lapasia" ja pj,n lakeijoita ja räkytät nyt käskystä.

Olet ainoastaan säälittävä ja surkuhupaisa. Mutta täytyy antaa tunnustusta uskollisuudestasi suurelle johtajallesi (vai onko se nuoleskelua ettet joutuisi epäsuosioon ja sitä tietä ulos yhdistyksestä?.)

Läpi tulen ja kiven, niinkö? Kautta kiven ja kannon?

 

Vieras
Vieras

#644 Re: puheenjohtaja

2011-01-30 23:09:00

#641: Carmen - puheenjohtaja 

Puhut silkkaa bull shittiä, etkä raukka edes tiedä mistä puhut!! Ja jonkun käskystä?

Tunnen Pirjon, eikä Pirjo hauku ketään (ei edes Kanervoa vaikka aihetta olisi), ei edes kahden keskisissä keskusteluissa!

Jos olet pj,n kaartilaisia niin SE linja on teillä kaikilla; syytä,hauku hajoita ja hallitse. Ei tartte kun vähän lukea näitä juttuja täällä...

Vieras
Vieras

#645 kyllä maailmaan puhetta mahtuu

2011-01-30 23:11:27

#641: Carmen - puheenjohtaja 

HÖPÖHÖPÖ.:D

Minä ja me muut jäseniksi haluavat olemme kyllä vetäneet omat johtopäätöksemme ihan tämän nykyisen puheenjohtajan omista kirjoituksista täällä, sekä kohtaamisista hänen kanssaan menneessä. Ja vaikka keskustelua on yritetty estää kaikin mahdollisin tavoin, tieto tästä tilanteesta leviää kuin kulovalkea edelleen mm. Facebookissa meidän nuorten (ja vanhempienkin) toimesta. Tämä kaikki on lähtenyt käyntiin sen jälkeen, kun nykyinen pj on alkanut jakaa tässä keskustelussa "faktoja" ja suoranaisia käskyjä. Niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan.

Turha Pirjon päätä tässä pölkylle laittaa sen vuoksi, että hän uskaltautuu asettumaan ENEMMISTÖN äänitorveksi!

Mustamaalauskampanja on todellakin käynnissä, mutta se ei kylläkään ole käynnissä Pirjon, eikä "Pirjon leirin" toimesta.:D Tavoitteena onkin nyt saada yhdistykselle puheenjohtaja, joka ohjaa lahjoittamamme rahat niille tarkoitettuun käyttöön, KISSOILLE, pois pankkitileiltä lojumasta!

Nykyisellä hallituksella on nyt pahasti mennyt määreet "hallitus" ja "yhdistys" sekaisin. Jäsenet omistavat yhdistyksen ja hallitus on yhdistyksen(jäsenten) palkollinen, ei toisinpäin.

Ja "Carmen", en ole jäsen, VIELÄ, sattuneesta syystä, mutta tunnen huomattavan määrän jäseniä, joiden kanssa tätä keskustelua myös aktiivisesti käydään.

 

Totuus ei pala tulessakaan.

Vieras
Vieras

#646 Re: puheenjohtaja

2011-01-30 23:17:57

#641: Carmen - puheenjohtaja 

On vai? Näytä missä on haukkunut!