KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#481

12.01.2011 16:46

En olisi ikinä uskonut miten Terttu ja muu tynkähallitus voivat toimia niin räikeästi jäsenistöä polkien ja tuntuu myös, että itse yhdistyksen perustarkoitus on totaalisesti unohdettu. He ovat melskanneet niin että oksat pois ja pala latvaakin. Hävettää tunnustaa kenellekään olevani jäsenenä tässä yhdistyksessä!
Terttu ja kumppanit, olisiko nyt korkea aika jäädä eläkkeelle tästä yhdistystoiminnasta? Olette paskoneet omalle tontille ja pahasti. Toimissanne ei ole enää mitään järjen häivää! Minä tulen ainakin vuosikokoukseen ja äänestän teitä vastaan. Ette nauti enää luottamustani ja moni muu on aivan samaa mieltä!

Vastaukset

Terttu Kanervo
Vieras

#489 Re: Turhanaikaista vapaaehtoistyön arvostelemista

2011-01-17 21:30:13

#481: -  

 Kukahan sitten lienetkin ja kuinka hyvin tunnet toimintaamme? Miksi et ota minuun suoraan yhteyttä voidakseni kertoa sinulle, mitkä ovat toimintaperiaatteemme. Miksi puhut tynkähallituksesta? Hallitukseen kuuluu normaalisti 5 varsinaisjäsentä ja 2 varajäsentä pj:n lisäksi.  Yksi  hallituksen jäsen on eronnut eikä mukana ollessaan hoitanut tehtäviänsä, toinen hallituksen jäsen on protestiksi ollut poissa kokouksista, vaikka on vuosikokouksessa omasta vapaasta tahdostaan halunnut ja suostunut hallitukseen, mutta ei ole hoitanut hallitusvastuutaan, kuten kuuluisi. Yksi varajäsen on eronnut opposition painostuksesta ja toinen on ollut poissa pari kertaa, koska on työesteitä.

Näillä sivuilla on vähän väliä väitetty, että nojaudumme vain siihen, mitä on ennen ollut, mutta nyt kun yritämme linjata toimintaamme uusille urille, ei sekään kelpaa. Yhdistyksen perustarkoitus on alusta alkaen ollut ottaa talteen kodittomia kissoja ja leikkauttaa ne suvunjatkamisen estämiseksi ja vähentää näin kissakantaa. Sen tulet huomaamaan, että niin teemme. Meillä on tulossa mittavia leikkauskampanjoita alkaneen vuoden aikana. Sarjan ensimmäinen kampanja on jo alkanut ilmoittautumisten osalta.

Jäsenenä ei tietenkään ole pakko olla, jos siltä tuntuu. Kenenkähän puheita tai huhujuttuja olet kuunnellut kirjoituksestasi päätellen.  Kerropa tarkemmin, mikä se järjen häivä on, mitä kaipaat! Ainakin jäsenkuntamme on suurempi kuin koskaan aikaisemmin ja taloutemme on kunnossa. Se on tärkeä asia, vaikka jotkut ovat kirjoitelleet "raha, raha,raha". Miltä luulisit ensikodeistamme tuntuvan, jos rahaa ei olisi ja joutuisivat maksamaan omasta rahapussistaan kissojen leikkaukset, lääkkeet, hiekan ja ruoan, kuten me aikanaan teimme. Työmme hedelmistä he nyt nauttivat!