KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Taistelen kissojen puolesta
Vieras

#424 Kaikki kynnelle kykenevät vuosikokoukseen

19.12.2010 18:09

Kaikkien tämänkin adressin kirjoitusten perusteella voimme todeta yhteenvetona, että nykyinen hallitus on saatava ehdottomasti vaihtoon ja toiminta tasapainoon sekä ajan tasalle! Jokainen joka vähänkin välittää kissoista, maksaa ensi vuoden jäsenmaksun vuoden alussa ennen vuosikokousta ja tulee kyseessä olevaan tilaisuuteen antamaan äänensä uusille toimijoille! Muutoin mikään ei muutu ja kissat ovat tässä ne, jotka eniten kärsivät.

Tilanteeseen liittyvät epäkohdat pitää saada ihmisten tietoisuuteen mahdollisimman laaja-alaisesti ja tässä voimme käyttää hyväksi mediaa; lehtiä, radiota ja jopa TV:tä! Tällä tavoin julkisesti toimimalla saadaan ihmiset parhaiten liikkeelle! Tehdään tästä yhteinen missio!

Vastaukset

Kissoille oikeutta
Vieras

#430 Re: Kaikki kynnelle kykenevät vuosikokoukseen

2010-12-21 05:38:45

#424: Taistelen kissojen puolesta - Kaikki kynnelle kykenevät vuosikokoukseen 

 Malliskuun lopulla tarvitaan KAIKKI mukaan vuosikokoukseen!! Hieno homma, että kantaa on otettu monelta kannalta, mutta MUUTOS KKY:N TOIMINTAAN TARVITSEE SINUT VUOSIKOKOUKSEEN ÄÄNESTÄMÄÄN KISSOJEN PARHAAKSI!!! Jokainen pystyy varmasti jotenkin järjestämään kalenteriinsa pari tuntia aikaa, jotta pääsee vuosikokoukseen maaliskuussa 2011, eikös vaan? Äläkä tule yksin, vaan ota se tuttukin mukaan.

Älä ajattele, ettei minua siellä tarvita, muut hoitaa. Jos kaikki ajattelevat noin, niin sama touhu jatkuu. YHDESSÄ SAAMME AIKAAN MUUTOKSEN MAALISKUUN VUOSIKOKOUKSESSA!!

Ja te kaikki kissarakkaat, kertokaa kaikille muillekkin kissarakkaille, että nyt kissat tarvittee ääniä vuosikokouksessa! Mikään mainostus ei voita puskaradiota. Pidetään puhe kuumana! Eikä unohdeta tässä parin kuukauden aikana.

Kaikki kissarakkaat ihmiset: katsokaa ulos ja miettikää hiljaa itte ittenne kanssa, että millasta siällä on kissan nälkäisenä ja pelokkaana olla. Muistakaa se surullinen tuska ja epäreiluuden tunne! Ja maaliskuussa kun aurinko alkaa lämmittää, niin muistakaa tämä "paukkupakkas-tuska" ja oikeasti tulkaa vuosikokoukseen!!