VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti


Vieras

#3342 Re: Kansakuntaa uhkaava vaara

25.04.2012 00:20

#3339: Eränkävijä - Kansakuntaa uhkaava vaara 

Kylläpä sanoisin - näin hyvän futismatsin päätyttyä - että silloin kun susi on tullut hyökkäystarkoituksessa lähelle ihmistä -  mikään ei  olisi estänyt sitä käyttäytymästä toisin eli poistumasta kaikessa hiljaisuudessa paikalta lenkkeilijän edes huomaamatta uhannutta vaaraa, vai olisiko tähän ollut estettä Eränkävijän käsityksen mukaan (?), niin turha silloin on toiselta puolen Suomea olla tietävinään, että tilanne ei ollut vaarallinen lenkkeilijälle.  Susi siis tiesi lenkkeilijän ja hänen koiriensa liikkumisen (voiko olla toisin?) ja silti hyökkäsi heidän kimppuunsa, tämä jos mikä on vaarallinen tilanne ja sanoisinkin Eränkävijälle hänen omilla sanoillaan, että kannattaa selvittää järkiperäisellä ajattelulla mitä tilanteessa todella tapahtui, ennen kuin antaa etälausuntoja sen vaarallisuudesta.  Se, että hyökkäävä susi jää alakynteen - kaikkien onneksi - ei oikeuta vääntämään tilannetta vaarattomaksi.  Arvelen itse, että Eränkävijäkin ymmärtää, että jopa  irrallinen vihainen isokokoinen koira olisi vaarallinen kelle tahansa lenkkeilijälle, mutta susi siis ei?  Muutoinkin tuntuu, että Eränkävijä aloitettuaan vierailut keskustelupalstalla avoimella ja asiallisella mielellä on  turhautumisen kautta muuttunut asenteeltaan kaunaiseksi eri mieltä olevia kohtaan.  Mikä tämän on tehnyt, olettaisin että oikealla asialla oleva pystyy keskusteluun kaunautumatta.

Vastaukset

Curiosity killed the wolf

#3343 Re: Re: Kansakuntaa uhkaava vaara

2012-04-25 00:23:34

#3342: - Re: Kansakuntaa uhkaava vaara

Vaikutti siltä, että susi oli lähinnä utelias.

 


Vieras

#3374 Re: Re: Kansakuntaa uhkaava vaara

2012-04-27 10:33:25

#3342: - Re: Kansakuntaa uhkaava vaara

Mistä tiedät että juuri susi hyökkäsi? Olitko paikalla katsomassa? Entäs naisen koirat, jotka olivat metsästyslain vastaisesti juoksentelemassa IRRALLAAN KIINNIPITOAIKANA??? Eiköhän siinä ole käynyt niin että susi on jolkotellut kaikessa rauhassa metsässä, kun on saanut kolme emäntäänsä tottelematonta rakkia kimppuunsa. Mitä vaihtoehtoa sudella oli muuta kuin pitää puoliaan. Jos se susi olisi halunnut, niin olisihan se muutaman koiran hengiltä saanut ja naista purrut.

Ja tässäkin asiassa toimi pukki kaalimaan vartijana: paikallinen poliisi on kuulemma paikallisen metsästysseuran puheenjohtaja. Eiköhän sellainen henkilö ole hieman jäävi antamaan tappolupaa???