KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#3426 Re: Re: Re: KISUkin dementoituu

16.02.2012 19:41

#3423: - Re: Re: KISUkin dementoituu

Mitenhän tämä asia kuuluu adressin aiheeseen!? Tässä on tyyppiesimerkki näitten kky,n hallituksen linjauksien puolustajien, "kissojen hyvinvoinnista huolissaan" olevien henliköiden kommenttien sisällöstä. Näyttää olevan tärkeää vain se että kuuluko vai ei kuulu yhdistykseen (oli se sitten ihan mikä tahansa) EI TYÖ KISSOJEN AUTTAMISEKSI!!!

Vastaukset

Sukankutoja

#3429 Re: Re: Re: Re: KISUkin dementoituu

2012-02-16 20:07:54

#3426: - Re: Re: Re: KISUkin dementoituu 

Ei sillä ole mitään merkitystä, onko jäsen vai ei, että voi auttaa vapaaehtoisena jossakin yhdistyksessä. Eihän KKY:n kaikki ensikoditkaan olleet aikoinaan jäseniä!

Sehän täällä on todettu jo miljoonaan kertaan, etteivät hallitus tai sen kannattajat kommentoi todellisia kissoihin liittyviä ongelmia! Tämä todennäköisesti siksi, että he tietävät itsekin toimineensa epäeettisesti näitä hädänalaisia kissoja kohtaan ja häpeävät tietoisesti tai ehkä tiedostomattaankin tilannetta! Ei tämän toteamiseen tarvita muuta kuin tervettä maalaisjärkeä! Heidän on helpompi kirjoitella täysin epäoleellisista asioista ja yrittää saada närää aikaiseksi, jotta he voisivat haukkua vastapuolta riidankylväjiksi ja hakea sitä kautta hyväksyntää itsellensä! Epäilenpä, että jotkut ovat heistä aivan tahallaan kirjoitelleet tällaisia riidankylvökirjoituksia tänne ja sitten myös itse vastanneet törkeästi niihin. Kaikki opposition nimelliset ja nimimerkilliset kirjoitukset ovat olleet lähes aina asiallisia ja perusteltuja, ja tämä linja on ollut alusta alkaen.