KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Valehtelijoiden klubi

#2559 Re: Päätöksenteosta

09.11.2011 19:41

#2539: Myyrä - Päätöksenteosta 

 En tiedä mitkä ovat motiivisi olla myyränä; onko vaikuttimesi henkilökohtaiset, hyödytkö toiminnastasi jotain? Tunnut lähes ylpeilevän asialla. En haluaisi ajatella, että sinun asenteesi eläimiin on sadistinen ja säälimätön.

Olet valmis luopumaan eettisistä periaatteista "suuremman päämäärän" edessä; onko kyseessä raha, valta vai miellyttämisen halu? Oletko koskaan uhrannut ajatustakaan näille hädänalaisille kissoille ja miettinyt mitä KKY:n epäeettinen toiminta aiheuttaa? Vai onko hyökkäys paras puolustus kun omatunto vaivaa?

 Onko sinulla käsitystä miksi eläinsuojeluyhdistyksiä perustetaan ja mikä niiden tehtävä yhteiskunnassamme on? Onko KKY sinulle itsetunnon jatke tai lyömäase ihmisiä kohtaan joiden ajatuksia ja toimintatapoja et hyväksy? Ymmärrätkö, että tässä ihmisten sodassa kärsivät eläimet eniten -  ei ole voittajia ja häviäjiä.

 Kannanotossasi esität selvää halveksuntaa eläinsuojelutyötä kohtaan. Mikä saa sinut vielä jatkamaan toimintaasi ? Eläinystävältä et ainakaan vaikuta.

Vastaukset


Vieras

#2561 Re: Re: Päätöksenteosta

2011-11-09 21:11:48

#2559: Valehtelijoiden klubi - Re: Päätöksenteosta

Kyllä näistä, kuten esim.  "myyrän" kommenteista, käy selvästi ilmi ettei niissä omallatunnolla ole mitään tekemistä, sitä ei edes näytä olevan.