Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#38588 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R Onko sanoilla hutaisu ja kyhäelmä mielestäsi eroa

13.07.2014 10:32

#38578: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R Onko sanoilla hutaisu ja kyhäelmä mielestäsi eroa

 

 

kaikki tieteentekohan on vain omien alkuasetelmien  haarukkaan lisätiedon javahvistavan tiedon keräämistä,  
AJATUS OBJEKTIIVISESTA TIETEESTÄ ON AIVAN PELKKÄ MYYTTI.  DATA ON OBJEKTIIVISTA.
eikä hänen tarvitse olettaa löytyvän joitakin eroja hetero- ja homoparien kasvatustuloksien välillä,  erot ovat niin selkeät ja suuret.  Olet tosi vahvasti uskossa tuohon myyttiseen homoideologiaan käytännön sovellutuksia myöten,  kun tahtoo nähdä,  niin näkee!



Vastaukset


Vieras

#38593 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R Onko sanoilla hutaisu ja kyhäelmä mielestäsi eroa

2014-07-13 10:46:12

#38588: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R Onko sanoilla hutaisu ja kyhäelmä mielestäsi eroa

"kaikki tieteentekohan on vain omien alkuasetelmien  haarukkaan lisätiedon javahvistavan tiedon keräämistä"

Jos tieteessä tutkimuksen alkuasetelma lukitsee lopputuleman, ei se ole tiedettä. Tässä tapauksessa alkuperäinen asenne estää tutkijan asettamaan löydöksensä niiden vaatimaan laajempaan referenssiin.

Hän nimittäin vastaa näennäisesti tutkimuskysymykseen, onko tasa-arvoisella avioliittomuodolla merkitystä lasten kehitykseen, mutta jättää samalla totaalisesti huomiotta sen, että erot parisuhdemuotojen välillä ovat kuitenkin pienempiä kuin erot monen muulla tavoin parisuhteeseen liittyvän ominaisuuden perusteella lohkotun ryhmän välillä. Ja koska näitä eroja kukaan ei tosissaan edes ajattele avioliiton ehdoiksi, on hän tullut vastanneeksi lakivaliokunnalle totuudenvastaisesti.



Vieras

#38621 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R Onko sanoilla hutaisu ja kyhäelmä mielestäsi eroa

2014-07-13 13:21:23

#38588: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R Onko sanoilla hutaisu ja kyhäelmä mielestäsi eroa

"...eikä hänen tarvitse olettaa löytyvän joitakin eroja hetero- ja homoparien kasvatustuloksien välillä,  erot ovat niin selkeät ja suuret. "

No ne erot eivät tutkimusten mukaan ole kovinkaan suuret ja eri tutkimukset antavat niistä ristiriitaisia tuloksia. Tutkimukset esimerkiksi vanhempien koulutustason tai sosiaalisen luokan vaikutuksista lasten selvitymiseen ovat paljon selkeämpiä ja yksikäsitteisempiä. Oletko siis kieltämässä avioliittoa myös työttömiltä, peruskoulun kesken jättäneiltä, päihderiippuvilta....?

Kaiken lisäksi herra Puolimatkan piti selvittää, mikä olisi tutkimustiedon perusteella tasa-arvoisen avioliiton vaikutus lapsiin nykytilanteeseen nähden, jossa lapsia jo asuu sateenkaariperheissä. Tällaista tutkimustietoa tuskin on kovin paljon edes saatavilla, mutta en uskoisi lasten todellisten huoltajien elämän pysyvyyteen kannustavan lainsäädännön heikentävän lasten asemaa millään tavoin.