Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#38473 Re: Re: Re: Re:

11.07.2014 21:15

#38472: - Re: Re: Re:

 

 

 

 

 

Koska yhden miehen ja yhden naisen väliset, uskolliset ja pitkäkestoiset parisuhteet joukkona, säännönmukaisesti ja luonnostaan (”as a group, as a rule and by nature”)tuottavat seuraavan täyspäisen sukupolven, yhteiskunnat ovat kaikkina aikoina pyrkineet kannustamaan jäseniään sitoutumaan tämänkaltaisiin parisuhteisiinerilaisin lainsäädännöllisin keinoin. Elleivät avioliitot pääsääntöisesti tuottaisi seuraavaa sukupolvea, yhteiskunnalla ei olisi mitään perustetta sekaantua ihmisten yksityiselämään ja jakaa avioliittotodistuksia.

Jos miehet ja naiset eivät hanki keskenään jälkeläisiä, yhteiskunta tuhoutuu yhdessä sukupolvessa. Jos miehet ja naiset hankkivat keskenään jälkeläisiä, mutta eivät sitoudukasvattamaan näitä vaan loikkivat vuoteesta vuoteeseen miten sattuu, lasten ja nuorten pahoinvointi aiheuttaa valtavia yhteiskunnallisia ongelmia ja myös kustannuksia. (Lisäsin sanan täyspäinen yllä olevaan kuvaukseen juuri siksi, ettei kukaan kuvittelisi seuraavan vastuullisen sukupolven ilmestyvän itsestään ilman uskollisia ja pitkäkestoisia parisuhteita.)

 

 

 

Vastaukset


Vieras

#38474 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-11 21:18:07

#38473: - Re: Re: Re: Re:

 

 

Onko tässä sitten jotakin ei-toivottavaa? Eikö demografia saisi muuttua sellaiseksi, että 10–15 % väestöstä olisi homoseksuaaleja?

Maissa, joissa homoavioliitot ovat olleet sallittuja, ne eivät ole osoittautuneet kestäviksi. Hollannissa keskimääräinen homoavioliitto kestää noin kaksi ja puoli vuotta.

Naisten väliset liitot päättyvät eroon moninkertaisella tiheydellä heteropareihin verrattuna.

Miesten liitot pärjäävät yllättäen tilastollisesti hiukan paremmin kuin heteroliitot, mutta niissä pyrkimyksenä ei olekaan pysyä uskollisena aviokumppanille. Samainen hollantilaistutkimus totesi, että homomiehillä on keskimäärin 8 avioliiton ulkopuolista sukupuolikumppania vuodessa.



 


Vieras

#38491 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-12 08:27:34

#38473: - Re: Re: Re: Re:

"Koska yhden miehen ja yhden naisen väliset, uskolliset ja pitkäkestoiset parisuhteet joukkona, säännönmukaisesti ja luonnostaan (”as a group, as a rule and by nature”)tuottavat seuraavan täyspäisen sukupolven, yhteiskunnat ovat kaikkina aikoina pyrkineet kannustamaan jäseniään sitoutumaan tämänkaltaisiin parisuhteisiinerilaisin lainsäädännöllisin keinoin."

 

http://bigbible.org/sansblogue/wp-content/uploads/2012/02/marriage.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Jos miehet ja naiset eivät hanki keskenään jälkeläisiä, yhteiskunta tuhoutuu yhdessä sukupolvessa."

Tarkoitat siis, että homojen avioliitto-oikeus aiheuttaa sen, että ihmiset lakkaavat tekemästä lapsia...? Did I miss something...?

"Jos miehet ja naiset hankkivat keskenään jälkeläisiä, mutta eivät sitoudukasvattamaan näitä vaan loikkivat vuoteesta vuoteeseen miten sattuu, lasten ja nuorten pahoinvointi aiheuttaa valtavia yhteiskunnallisia ongelmia ja myös kustannuksia."

Sinulla on varmaan todistusaineistoa siitä, että huoltajiksi määritellyt homovanhemmat ovat herkempiä hylkäämään lapsensa kuin heterovanhemmat...?