Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Pink Butterfly

#36371 HUOMATETTAVAA TAAS !

16.06.2014 21:26

#36369: Naisen ja miehen avioliiton puolesta ja terveen Suomen puolesta. - Hyvä adressi.

EIPÄ TAASKAAN KAUAA MENNYT KUN NÄMÄ IDIOOTIT ISKIVÄT TAAS VÄLIIN.

Kirjoituksenne ovat  saastaisen mielikuvituksen tuotetta ja äärimmäisen tyhmää puhetta,kuten esim. "tuottaa tasa-arvoisia jälkeläisiä" ...Millainen muka on ´tasa-arvoinen´vauva?! Onko teillä pienintäkään ymmärrystä siitä mitä käsitteellä ´tasa-arvo´ ylipäätään tarkoitetaan? Voisitte tuolla ajatuksenjuoksullanne ja noilla sanavalintakyvyllänne melkein yhtä hyvin sanoa syövänne ´tasa-arvoisia´ omenoita tai perunoita , kuin puhua tasa-arvoisista vauvoista !Koko sanallahan ei ole siinä yhteydessä mitään merkitystä, sillä se ei voi silloin  viitata mihinkään vertailuasemaan!

Vastaus tuohon makaamiskysymykseen on hyvin yksinkertainen: miesten makaavat vain ne miehet ,jotka haluavat antautua miesten maattaviksi.Ulkopuolisia tirkistelijöitä he kaipaavat yhtä vähän ,kuin te makuuhuoneenne ikkunaa vasten litistyneitä  tirkistelijöiden neniä.Mitä saastaan tulee,niin yhtä hyvin voisitte mennnä Vauva-palstalle paheksumaan vaikka  nuorten parien harjoittamaa peppuseksiä.

Teidän hyvä tai paha olonne sen vuoksi on täysin irrelevanttia ja merkityksetöntä kohkaamista asioista joista teillä ei ole mitään omaa kokemusta.Sitäpaitsi monet harjoittavat pelkkää suuseksiä(jos se teitä nyt niin tavattomasti kiinnostaa tietää) Se nyt ei ainakaan poikkea heteroiden harjoittamasta vastaavasta millään tavalla.Tärkeintä on kuitenkin tunne.

Kyllähän se tiedetään että te kauhistelette kauhistelusta päätehtävän itselleen luoneen jumalanne kanssa kilpaa mitä vain ihmisten seksuaalielämän muotoja ,jotka  eivät tähtää lisääntymiseen, mutta toisaalta :kukapa nyt teidän hyväksyntäänne mihinkään tarvitsisikaan .Mitä omaankin  saastaisuuteenne tulee, niin muistakaa että "Puhtaus on puoli ruokaa" ja että "vesi on p.skan lääke".

Siinä teille´ vapauttavaa sanomaa kerrakseen jostain  niistä  lapsuutenne pottatraumoista´ .Minusta esim. ydinjäte on paljon pahempaa saastaa maailmassa...."Kovaa ja korkealta ja sitten ei kun  antaa mennä vaan ", sanoi entinen hymyilevä rallatteleva kätilö, kun peräruisketta antoi  ja että "nyt neiti hienostelut pois vaan tämän toimituksen ajaksi ja kääntykäähän nyt vain kyljellenne että päästään laittamaan tämä...

 

Vastaukset

Homous ei ole positiivinen asia.

#36382 Re: HUOMATETTAVAA TAAS !

2014-06-17 03:09:31

#36371: Pink Butterfly - HUOMATETTAVAA TAAS !

Homohiv kylvää tuhoa ja homot puhuu vain tirkistelystä. On kyse laajemmasta koko kansakuntaa kostettavasta kansantaudista, joka leviää mm. Hollannissa. THL mukaan hiv on homojen vakava kansantauti. Homohiviä ei pidä sotkea naisen ja miehen avioliittoon, koska homoudessa ei toteudu tasa arvo, kun toinen sukupuoli puuttuu. Homous ei myöskään anna mahdollisuutta lisääntyä, koska vehkeet puuttuu. Kansakunnan etu on Se että tulee lapsia ja sitä kautta työntekijöitä ja veronmaksajia. Ilman jälkeläisiä ei ole tulevaisuutta. Homoille ei myönnetä adoptiolapsia, koska homous ei ole lasten etu millään mittapuulla mitattuna. Homous aiheuttaa taantumaa, koska lapsia ei tule lisää, tulee työvoima pulaa, työttömyyttä, syrjäytymistä, eläkkeet eivät kerry kun ei ole jälkeläisiä kerryttämässä eläkevaroja.

Homous ei ole vaan jonkun tirkistelyä, vaan Se lamaannuttaa normaalin kehityksen ja kasvun.