Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

ei homoliittoja suomeen.

#36041 helppo vastata.

12.06.2014 17:02

Homous levittää hiviä ja hivi voi muodostua aidsiksi joka voi tappaa. Aidsi on sellainen tauti, josta ei voi parantua. Lain tarkoitus on suojella ihmisiä. Nyt ollaan ehdottamassa että homohiv liitettäisiin osaksi avioliitto lainsäädäntöä ja siten tulisi lain suojelun piiriin. Laki ei voi suojella tappavan taudin kehitystä tai levittäjää. Mikään ei aja tämän ohi. Olisi aivan hullua tehdä laki joka lisäisi taudin leviämistä ja sitä kautta ihmisten ennenaikaiseen menehtymiseen. Lailla ei pidä lähteä tukemaan sellaista kehitystä mikä vie vielä pahempaan tilanteeseen kuten Amerikan osavaltioissa ja Hollannissa on tapahtunut. Hiv on lähtenyt entistä kiivaampaan leviämiseen.yhdenvertaisuus ei aja tämän ohi. Kyllä seuraamukset ovat kaikkien nähtävillä ja kuultavilla.

Vastaukset


Vieras

#36042 Re: helppo vastata.

2014-06-12 17:17:49

#36041: ei homoliittoja suomeen. - helppo vastata. 

Sivusta seurannut: Tuo oli hyvä vastaus.

Nykyistä avioliittolakia ei ole mitään syytä muuttaa.

res.matr.

#36056 Re: Helppoa vastata....

2014-06-12 22:37:13

#36041: ei homoliittoja suomeen. - helppo vastata.

...noihin sinunkin päähuolenaiheisiisi tämän asian yhteydessä, mutta  kovin helppoa teidän, tämän maan varsinaisten "AIDS-tietouseksperttien" tuntuu olevan käsittää esim. sitä ,että 50% 2:sta=1 (...propagandalle tyypillinen piirre on muuten on käyttää aina asian paisuttelussa mielummin  prosentteja kuin mitään varsinaisia lukuja...)

.Tänä vuonna tuo oli juuri niiden( aikanaan HIV-tartunnan saaneiden) henkilöiden määrä, jotka ovat siis tämän vuoden aikana kuolleet AIDS:iin . Miestenkeskeisestä seksistä tartunnan saaneiden osalta THL:n tilastossa on  merkintä yhdestä tapauksesta ja toinen tapaus on mieshenkilö joka on saanut sen normi  heteroseksistä.

Kaikkien tartunnansaanti-tapaustyyppien osalta  on ko. tilastossa havaittavissa vuosi vuodelta selvää tapausten määrän laskua ja vähenemistä.

1990-luvun pahimpienkaan vuosien lukumäärät tapausten osalta, eivät milloinkaan päässeet, kaikki homojen ja heteroiden tapaukset saman vuoden tilastoluvun osalta yhteenlaskettunakaan,koskaan lähellekään viittäkymmentä tapausta vuodessa.

Kaikki nämä luvut ovat todettavissa ja luettavissa juuri nimenomaan sieltä THL:n tilastoinnista ,johon te niin ahkerasti tunnutte jaksavan viitata - aina...

Mitä jos vaihteeksi ihan syventyisitte siihen vähäksi aikaa ja tarkastelisitte sitä itse.

Siis sen sijaan, että meuhkaisitte vain siitä täällä  ihmisille ,jotka osaavat kyllä  lukea itsekin ja tarkastella tilastoja  ihan ilman teidän " tilastontulkinta-apuannekaan".

Luottakaa toki tilastoon,tapausten rekisteröinti ja sen luotettavuus Suomessa -ovat myös kansainvälisesti arvioiden- hyvin luotettavalla tasolla...

Asia,eli AIDS-kuolemien todellinen määrä  olisi teidänkin  tosin huomattavasti helpompi suhteuttaa, jos lukisitte  myös MUITA kuolinsyytilastoja...

Viimeinen tieto alkoholin suoraan tai välillisesti aiheuttamien kuolemantapausten osalta on (tuohon tilastoon viittavan maininnan mukaan)  vuodelta 2011. Tapausten määrä siinä oli kaikenkaikkiaan 1889 tapausta.

Liikennekuolematilastoissakin luvut ovat sentään useissa kymmenissä tapauksissa  vuosittain.

Sitten ovat tietysti väkivaltakuolemien tilastot, hukkumistilastot,myrkytystilastot ja siitä pääsemmekin sitten jo luontevasti syöpä-, ym. muihin tautikuolleisuustilastoihin....

Kun on tunninkin verran malttanut perehtyä noihin tilastolukuihin, alkaa AIDS kyllä väistämättä näyttää varsin marginaaliselta tappajalta sittenkin (kaikkien niiden muiden tunnettujen , ´elämälle pisteen panijoiden´, joukossa) maassamme.

Tällä en tokikaan tarkoita tuon taudin vakavuuden vähättelyä,AIDS-tietouden vähättelystä nyt puhumattakaan  tai ehkäisyvälineiden käytön vähättelyä yleensäkään.

Päinvastoin, arvostan suuresti AIDS-tukikeskusten työtä maassamme ja annan sille täydet pisteet laitoksena tämän taudin ehkäisytyössäkin ja myös siitä  tiedotustoiminnasta.

Hyvin suurelta osalta juuri niiden toiminnan avulla tähän tilanteeseen on päästy ja AIDS-tietous on täällä näin hyvin levinnytkin.

Mitään julkista, virallista terveydenhoitoalan tilastoa  ei Suomessa  ole tehty minkään  vihapuheen propaganda-aseeksi, vaan pelkästään  tapausten rekisteröimiseksi, joka on kaikkien tautien osalta maassamme vallitsevana käytäntönä.