Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#36018 Re: Re: Re: Otsikko

12.06.2014 09:43

#36009: - Re: Re: Otsikko Mutta jos tämä kaikki tapahtuu totuutena julistamisen, toisen reviirille tunkemisen, halveksunnan osoittamisen tai uhkailun muodossa, ollaan syvällä suvaitsemattomuuden suossa. Ja kaikkea tätähän täällä tapahtuu muun aiemmin kuvatun suivaitsemattomuuden lisäksi - hyvin valitettavasti.

Niin, älkää sitten tulko toisten reviirille te suvaitsemattomat ihmiset. Olisi pitänyt tietää ketkä ovat alkaneet toisten mielipiteisiin puuttumaan ja tunkeutumaan toisten reviirille. Huomaan, että monet ovat joutuneet puolustuksen kannalle täällä suvaitsemattomien ihmisten takia. Koittakaa toki suvaita niitä ihmisiä jotka ovat tämän adressin alulle laittaneet ja allekirjoittaneet. Avioliitto on yhden naisen ja yhden miehen välinen julkinen liitto/lakineen, joten emme riko lakia ja meillä on oikeus puolustaa nykymuotoista lakiamme. Valitettavasti toiset "sotivat" nyt nykymuotoista lakiamme vastaan. Suvaitsevaisuutta, vielä kerran suvaitsevaisuutta.

Vastaukset


Vieras

#36023 Re: Re: Re: Re: Otsikko

2014-06-12 10:40:50

#36018: - Re: Re: Re: Otsikko

"Koittakaa toki suvaita niitä ihmisiä jotka ovat tämän adressin alulle laittaneet ja allekirjoittaneet."

Lue: Teidän on suvaittava meitä, jotka tällä adressilla ilmaisemme kohtaanne suvaitsemattomuutta ja sen lisäksi puutumme teidän perusoikeuksiinne yhdenvertaisina Suomen kansalaisina.

Voi Jumalan äiti ja sen isä, eikö logiikan puutteella ole mitään määrää...