Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#33977 Re: Re:

15.04.2014 11:08

#30761: - Re:

"rakkaus on myös totuuden kertomista. Ihmistä tulee rakastaa, muttei hyväksyä niitä tekoja jotka vievät ihmistä tuhon tielle.

Rakkaus ei ole välittävää rakkautta silloin kun hyväksytään kaikki mitä ihminen haluaa tai kaveri pyytää."

Tämä rakkauden irvikuva, jossa käytätte keppihevosena Jeesuksen sanoja, on ainoastaan tekosyy käydä itseenne nähden erilaisten ihmisten kimppuun. Ahdistutte siitä, että joku elää toisin kuin mitä teidät on opetettu uskomaan ja siitä kumpuaa heidän muuttamisen tarpeenne: Kun kohtaatte erilaisia ihmisiä, Impivaaranne on vaarassa kadota. Käytätte agressiivista uhkailua, haukutte homoja sairaiksi, pedofiileiksi ja perversseiksi. valehtelette sumeilematta muillakin tavoin uhkailun mausteena ja ilmaisette (ennenaikaisen) vahingonilonne uhkailun kukkasena jne. Jos tämä on käsityksenne rakkaudesta, minkähänlainen mahtaa olla parisuhde-elämänne...?

Jos joku on mielestänne tuhon tiellä, voitte toki siitä hänelle kertoa. Sen pitäisi riittää.  Tuolla uskonnollisella riekkumisellanne ette saa muuta aikaan kuin sen, että teette itsestänne pellen ja uhkailut todesta ottaneitten elämästä helvetin.

http://www.youtube.com/watch?v=aDiYeJ_bsQo

http://www.christianitytoday.com/gleanings/2013/june/alan-chambers-apologizes-to-gay-community-exodus.html

 

Vastaukset


Vieras

#33984 Re: Re: Re:

2014-04-15 14:51:59

#33977: - Re: Re:

Siltäkö tuntuu, että kimppuun... Meitä on tosiaan täällä kovin erilaisia ihmisiä ja kovin erilaisia näkemyksiä, sillisalaattiahan siitä helposti syntyy ja voi sinuakin ottaa pattiin. Kovin on erilainen ajatusmaailma, yhteys taitaa pätkiä pahemman kerran, kirjoitit riekkumisesta ja pellestä.

Tuossa kirjoitit monikkomuodossa, "haukutte homoja sairaiksi" jne. Siitä saisi käsityksen, että me kaikki yhtenäisenä massana haukkuisimme, tosiasiassa yksittäiset kirjoittajat, siis jotkut, haukkuvat, ei voi yleistää meitä kaikkia haukkujiksi ja koiriksi:) Samoin "jos tämä on käsityksenne rakkaudesta", ei liene yhtä yksittäistä käsitystä, vaan kullakin kirjoittajalla voi olla omanlaisensa käsitys siitäkin asiasta.

Ja onhan sinulla ja minullakin vapaus tuoda esille omia kantoja, jospa vaikka ymmärtäisimme toisiamme.


Vieras

#33986 Re: Re: Re:

2014-04-15 16:13:08

#33977: - Re: Re:

Olet siis päätynyt jossakin vaiheessa siihen, että itseesi nähden erilaiset ihmiset muodostavat rakkaudesta irvikuvan ja tuo sinun muodostama käsityksesi rakkaudesta ei siis mitenkään voi olla rakkauden irvikuva, koska se on sinun käsityksesi vai miten se nyt menikään...