Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#33984 Re: Re: Re:

15.04.2014 14:51

#33977: - Re: Re:

Siltäkö tuntuu, että kimppuun... Meitä on tosiaan täällä kovin erilaisia ihmisiä ja kovin erilaisia näkemyksiä, sillisalaattiahan siitä helposti syntyy ja voi sinuakin ottaa pattiin. Kovin on erilainen ajatusmaailma, yhteys taitaa pätkiä pahemman kerran, kirjoitit riekkumisesta ja pellestä.

Tuossa kirjoitit monikkomuodossa, "haukutte homoja sairaiksi" jne. Siitä saisi käsityksen, että me kaikki yhtenäisenä massana haukkuisimme, tosiasiassa yksittäiset kirjoittajat, siis jotkut, haukkuvat, ei voi yleistää meitä kaikkia haukkujiksi ja koiriksi:) Samoin "jos tämä on käsityksenne rakkaudesta", ei liene yhtä yksittäistä käsitystä, vaan kullakin kirjoittajalla voi olla omanlaisensa käsitys siitäkin asiasta.

Ja onhan sinulla ja minullakin vapaus tuoda esille omia kantoja, jospa vaikka ymmärtäisimme toisiamme.

Vastaukset


Vieras

#33991 Re: Re: Re: Re:

2014-04-15 19:08:52

#33984: - Re: Re: Re:

"Tuossa kirjoitit monikkomuodossa, "haukutte homoja sairaiksi" jne. Siitä saisi käsityksen, että me kaikki yhtenäisenä massana haukkuisimme, tosiasiassa yksittäiset kirjoittajat, siis jotkut, haukkuvat, ei voi yleistää meitä kaikkia haukkujiksi ja koiriksi:) Samoin "jos tämä on käsityksenne rakkaudesta", ei liene yhtä yksittäistä käsitystä, vaan kullakin kirjoittajalla voi olla omanlaisensa käsitys siitäkin asiasta."

Jos väität, että näitä törkykirjoituksia ja uhkailuja ja totuuden tarkoituksellisia muunnoksia tehtailee vain yksi tai kaksi autuasta sielua, on aika ottaa ne ruusuiset lasit silmiltä ja katsoa raakaa totuutta silmiin. Näitä on ollut pilvin pimein, kullakin on oma tyylinsä ja jotkut osaavat copy-pasten. Ketään ei ole ollut tuota kirjoittelua teidän joukosta toppuuttelemassa, joten eiköhän se "te" ole ihan riittävän tarkka ilmaisu.


Vieras

#33993 Re: Re: Re: Re:

2014-04-15 19:43:57

#33984: - Re: Re: Re:

 

Kiitos hyvästä ja asiallisesta kirjoituksesta.