Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Ihmettelen

#33157 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

30.03.2014 22:05

#33147: Valitse nimimerkki - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Anteeksi mutta mikä ihmeen tarve sinulla on lyödä kiilaa Jeesuksen ja Paavalin välille? Olet tehnyt sitä viestistä toiseen. Vaikuttaa siltä että vihjaat Paavalin olleen epärehellinen satusetä joka monessa kohtaa opetti/toimi vastoin Jeesuksen opetuksia.

Toisaalta kommenttiesi taustan ymmärtää kun lukee linkkisi sivun joka ilmoittaa kannattavansa "tieteellistä maailmankuvaa". Tieteellinen maailmankuva muistuttaa kovasti filosofi Voltairen (oikea nimi François-Marie Arouet) (harha)opetuksia 1700-luvulta. Voltaire vastusti kaikin voimin kristinuskoa ja pappeja. Hän mm. väitti että Raamattu tullaan hylkäämään koska tiede/sivistys tekee Raamatun tarpeettomaksi.Voltaire toisin sanoen haastoi Raamatun Jumalan taisteluun mutta hävisi taistelun totaalisesti.

Jumala nimittäin vastasi Voltairen haasteeseen : Voltairen kuoleman jälkeen hänen entistä taloaan Geneva Bible Society käytti Raamattujen varastona. Voltairella luultavasti verenpaine nousisi vaarallisiin lukemiin jos hän olisi näkemässä nykyisiä lukuja Raamatun painosmääristä (miljardeja kappaleita maailmassa) tai käännöksistä eri kielille (2514 kieltä)

 

Vastaukset


Vieras

#33159 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-03-30 22:10:27

#33157: Ihmettelen - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

En nyt ole se kenelle vastasit mutta sainpa päivän..tai taitaa olla yön parhaimmat naurut!!! Voiko joku tosiaan ihan vakavalla naamalla tuollaista kirjoittaa??


Vieras

#33169 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-03-31 06:29:28

#33157: Ihmettelen - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

No ohhoh, ihan tässä tuli Voltaireen verratuksi .... ;)  Enpä ole hurjempaa lyömäaseen huuitaisua itseäni kohti kokenutkaan. Voltairen tappion olet kyllä julistanut ennenaikaisesti, hänen teesinsä ydin elää yhä voimallisesti keskuudessamme. Ja Jumala kosti, ah, ma nauran......

Tarkoitukseni on osoittaa, että Raamattu muodostuu monista ja toisilleen ristiriitaisista opinkappaleista. Tämä on täysin ymmärrettävää, kun tiedämme tekstien laatijoilla olevan erilaisia taustoja ja he eivät koko aikaa olleet kosketuksissa toisiinsa. Pointti on, että jos kyse olisi ollut puhtaasta pyhän hengen ilmaisemasta tahdosta, jonka Jeesus ja apostolit muotoilivat sanoiksi, erot eivät olisi niin suuria, vaikka huomioon otettaisiin tuolle ajalle tyypillinen kirjurien tekstin muokkaus. Ja jos se olisi pyhän hengen ilmoitusta, ei asioista olisi tarvinnut moneen kertaan riidellä jopa verissäpäin näiden primäärien informanttien kesken.