Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#26464 Re: Kristinuskon ihanuus ja kurjuus

29.12.2013 16:45

#26448: "El Coyote" - Kristinuskon ihanuus ja kurjuus

El Coyote, oletpa todella tietämätön. Eihän nämä paavin ja vatikaanin kirkkoruhtinaiden veriteot mitään Jumalan töitä olekaan. Jos Raamattua edes pikkuisenkin ymmärtää, niin ilmestyskirjan pedon töistähän tuossa oli kysymys.

Vastaukset


Vieras

#26466 Re: Re: Kristinuskon ihanuus ja kurjuus

2013-12-29 18:14:19

#26464: - Re: Kristinuskon ihanuus ja kurjuus

Noniin, jälleen esimerkki siitä, miksi niin moni järjissään ollut kirkonmies empi ilmestyskirjan mukaan ottoa. Jos joku on eri porukassa ja mokaa, niin tietysti ilmestyskirjan petohan se siellä on ollut asialla häntäänsä iloisesti heiluttaen....

Tuollainen on äääärettömän epäintelligenttiä ajattelua, joka päätyy loppupeleissä aina pelkkään kehäpäätelmään. Sitten tietysti on protokollan mukaista lähteä väittelemään, kenen kepposet niitä pedon houkutuksia ovatkaan. Muiden tietenkin olivat. Omat hmmm... säädöt uskon ja sen aseman vahvistamiseksi ovat tietysti Pyhän hengen ohjaamaa. Siinä ei sitten enää ole niin väliä, vaikka siinä pikkulapset joutuvat hyväksikäytetyiksi ja asiasta hiljaiseksi hoitokokouksin tai muulla henkisellä väkivallalla tai oman porukan homot ajetuksi itsemurhaan.

Ja miten lie laita luterilaisen puhdasoppisuuden ajan noitavainojen, olivatko ne Pyhän hengen vai Ilmestyskirjan pedon johdatusta?