Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#24654 Re: Re: Jumalalle on kaikki mahdollista

12.11.2013 17:24

#24653: - Re: Jumalalle on kaikki mahdollista Kylläpä on taasen kauas harhautunut keskustelu homoseksuaalisuudesta ja avioliitostakin. Yliopistolehtori Mikael Segerstråle kertoo "homoseksuaalisuuden" esiintymisestä LUONNOSSA.

 

Katsopas, pieni, kun nämä jeesustelijat usein vetoavat siihen, että homoseksuaalisuus olisi luonnotonta, vaikka homoseksuaalisuutta esiintyy luonnossa yleisesti.

 

 

 

 

 

 

 

Vastaukset


Vieras

#24655 Re: Re: Re: Jumalalle on kaikki mahdollista

2013-11-12 17:39:51

#24654: - Re: Re: Jumalalle on kaikki mahdollista

Ei ole ensimmäinen kerta kun tällä keskustelupalstalla väännetään jostakin asiasta sen irvikuva. Hyvää jatkoa sinullekin, vähemmän pieni.

 


Vieras

#24656 Re: Re: Re: Jumalalle on kaikki mahdollista

2013-11-12 18:04:48

#24654: - Re: Re: Jumalalle on kaikki mahdollista

Onko kykyä (pystytkö kykenemään...) erottaa toisistaan ihmisen ja eläimen "homoseksuaalisuus" toisistaan. Toivottavasti.

 

Joitakin äijiä sanotaan sioiksi, senkin porsas jne. Lieneekö/onko siinä sitten äijä muuttunut eläimeksi. Tässä on malliesimerkki irvikuvasta. Tässä irvikuvassa sitten keskusteltaisiin sivukaupalla tästä eläimestä kun aikuisten oikeesti pitäisi keskustella äijästä ja hänen mahdollisesta päihtymyksestään:)

res.matr.

#24657 Re: Re: Re: Jumalalle on kaikki mahdollista

2013-11-12 18:32:21

#24654: - Re: Re: Jumalalle on kaikki mahdollista 

 Otsikko herättää väistämättä sen filosofisluonteisen kysymyksen, että jos ...Jumalalle todellakin kaikki on mahdollista , niin miksi ihmeessä Hän ei sitten käytä kaikkia niitä mahdollisuuksiaan ,joita  Hänen käytössään on? Hänhän voisi  silloin esim. poistaa kaikki perinnölliset sairaudet , väkivaltataipumukset ihmisten keskuudessa , sodat, ahneuden ,kateuden, eriarvoisuuden...Onko näin tapahtunut maailmassa? Mitä Jumala on kaiken aikaa vain odottanut ? Sieltä Hän vain on (oletetusti) katsellut niin Pol Potin hallituksen , kuin Chilen sotilasjuntankin  toimia...Hieman aikaisemmin Hän  katseli  ´valitun kansansa´ kulkua Auschwitz-Birkenaun krematorioihin , ja  kuunteli toisella puolella maailmaa Hiroshiman asukkaiden hirvittäviä tuskanhuutoja.Eikä Häntä nytkään tunnu häiritsevän Syyrialaisten kansanmurha ,eivätkä itse asiassa  paljon mitkään kärsimykset maan päällä. "Vielä ei ole aika..."   , "tutkimattomat ovat Herran tiet" , " kaikki johtuu synnistä"...siinä selitykset  ja vastaukset ,joita uskovaiset ovat näihin kysymyksiin antaneet .Aina  vain samat ja samat...