Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#23075 Avioliiton perimmäinen tarkoitus

26.10.2013 12:20

Minulla ei ole homoutta mitään vastaan, niin kauan kuin se tapahtuu yksilötasolla. Mutta jos homoperheet tulevat saamaan oikeuden ottaa vapaasti vastaan heteroiden jälkeläisiä muokattavakseen (ja tähänhän tämä "avioliittojupakka" lopulta tähtää, sillä se on sukunimen ohella - jonka saa jälkeenpäin vaihdettua - ainoa käytännön ero rekisteröidystä parisuhteesta), katson tämän huolestuttavaksi käänteeksi yhteiskunnallisella tasolla.

Jos avioliittolakiin ja lasten kasvatusoikeuksiin kajotaan, niin se pitäisi mennä lasten parhaaksi, eikä muka jonkun muka-tasa-arvohöpinän pohjalta. Avioliiton perimmäinen tarkoitus on turvata lasten kasvuolosuhteet, ja siksi huomio pitäisi kiinnittää lasten oloihin, eli yhteiskunnan tulisi turvata vanhempien mahdollisuuden - ja kyvykkyyden - kasvattaa lapsensa turvassa ja rauhassa.

Ei homojen kuin heterojenkaan tulisi saada "leikkiä kotia" lasten kustannuksella, vaan jokaisen, joka lapsia tekee, pitäisi olla kyvykäs kantamaan lapsistaan täyden vastuun, ja tarjoamaan lapsilleen sen, mitä he varttuakseen tasapainoisiksi ja itsensä tunteviksi ihmisiksi tarvitsevat.

Lapset tarvitsevat rakkautta ja huolenpitoa, mutta he tarvitsevat myös selkeät roolimallit ja vanhemmat, joilla on selkeä henkilökohtainen identiteetti - myös sukupuolisessa merkityksessä.

Vastaukset


Vieras

#23076 Re: Avioliiton perimmäinen tarkoitus

2013-10-26 12:36:10

#23075: - Avioliiton perimmäinen tarkoitus

"Mutta jos homoperheet tulevat saamaan oikeuden ottaa vapaasti vastaan heteroiden jälkeläisiä muokattavakseen .... katson tämän huolestuttavaksi käänteeksi yhteiskunnallisella tasolla."

Luinko oikein huolesi, että homovanhemmat eivät iskostakaan lapsiin kaltaistesi taantumuksellisten ihmisten ennakkoluuloja siitä, mitä ihmisen pitää ja mitä ei pidä olla? Jos näin on, suosittelen homovanhempia ensisijaiksi adoptiolasten vanhemmiksi.

"Lapset tarvitsevat .... myös selkeät roolimallit ja vanhemmat, joilla on selkeä henkilökohtainen identiteetti - myös sukupuolisessa merkityksessä"

Nyt kun vielä esität näyttöön perustuvat todisteet siitä, että samaa sukupuolta olevien vanhempien lapsista tulee jollain lailla vajaita, koska heillä ei ole selkeitä isän/miehen ja äidin/naisen roolimalleja kotonaan. Ai, taisi jäädä esittämättä....?


Vieras

#23100 Re: Avioliiton perimmäinen tarkoitus

2013-10-26 14:54:20

#23075: - Avioliiton perimmäinen tarkoitus

Avioliiton perimmäinen tarkoitus on turvata lasten kasvuolosuhteet, ja siksi huomio pitäisi kiinnittää lasten oloihin, eli yhteiskunnan tulisi turvata vanhempien mahdollisuuden - ja kyvykkyyden - kasvattaa lapsensa turvassa ja rauhassa.

 

Tämän vuoksi vain ne parit, jotka voivat saada lapsia, saavat mennä naimisiin. Avioero on kiellettävä.

 

 

 


Vieras

#23121 Re: Avioliiton perimmäinen tarkoitus

2013-10-26 17:42:41