Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#20696 Re: Re: Re: Kiihkouskonnollisuuden pimeä puoli

17.09.2013 12:24

#20666: - Re: Re: Homouden pimeä puoli järkyttävä

 

 

Ja kattia kanssa. Amadeus kertoo Me Naiset -haastattelussa olleensa ennen ns. eheytymistään ehdottoman yksipuolisesti homo, jolla ei ollut koskaan mitään tekemistä heteroseksuaalisuuden kanssa. Niinkin äskettäin kuin pari vuotta sitten hän kuitenkin kertoi omassa blogissaan (5. syyskuuta 2011), että hänellä oli kuin olikin biseksuaalista kimppakivaa naisystävänsä kanssa. Hän tähdentää vielä, että harrasti seksiä sekä miehen että naisen kanssa.

Epäjohdonmukaisuus tarinaversioiden välillä on ilmeinen ja se havainnollistaa hyvin sitä, kuinka uskonnolliset ihmekertomukset rakennetaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaukset


Vieras

#20701 Re: Re: Re: Re: Kiihkouskonnollisuuden pimeä puoli

2013-09-17 13:38:54

#20696: - Re: Re: Re: Kiihkouskonnollisuuden pimeä puoli



Palaan sen verran,  etten tahtonut missään mielessä tällaista ulkopuolisuutta esiin nostaa,  mutta kun se vaan nousee,  tahtoi tai ei.  -  Olin hipaissut koneeni kiinni vahingossa,  enkä ymmärtänyt miksei se aukea tuosta varsinaisesta virta- nappulasta, - en saanut ajoissa vastattua.  Ei ole mitään tarvetta nostaa erikoisasemaan tässä omaa syntisäkkiä.  Ei,  ei.

Mutta Amadeuksen tarinasta,  jos ei kaikin voimin yritettäisikään  väkisin rutata sitä lyttyyn.    Tällä tavalla kuvitellaan tehtävän sen tosi haaste tyhjäksi.  Vaikka kuinka siellä olisi jotain muutakin välissä,  asia ei muuksi muutu. Ja vaikka olisi jotain häikkää sen yksityiskohdissa,  varsinainen asia on kirkas.  Annetaan hänen kertomuksensa olla yhtenä mahdollisuutena. 

Ne,  jotka uskaltavat tehdä saman irtioton,  tulevat varmasti tietämään,  että ovat tehneet oikein.  Tämä on ainoa keino testata sitä.  Laittakaa Jumala koetukselle.  Pystyykö tuo kaikkivaltias tekemään elämässänne sen mitä lupaa!

Tähän täytyy kyllä olla polttava tarve ja ajolähtö.  Mutta jos se joskus elämässänne tulisi,  silloin se vain tapahtuu siitä paineesta,  minkä Jumala itse luo.   Kukaan ihminen ei voi sitä tehdä.

Mutta hellitetään yrityksestä muuttaa toisiamme,   koskemme siihen kuitenkaan pysty!   Annetaan ilmatilaa,  ja jos keskustelu metsästä ei onnistu,  niin keskustellaan puista.  Lähetään ensin kauempaa,  vaikka elämän yleisistä periaatteista.  Mitä aattelette,  voitaisko sillä tavalla päästä eteenpäin?

p.