Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#20701 Re: Re: Re: Re: Kiihkouskonnollisuuden pimeä puoli

17.09.2013 13:38

#20696: - Re: Re: Re: Kiihkouskonnollisuuden pimeä puoli



Palaan sen verran,  etten tahtonut missään mielessä tällaista ulkopuolisuutta esiin nostaa,  mutta kun se vaan nousee,  tahtoi tai ei.  -  Olin hipaissut koneeni kiinni vahingossa,  enkä ymmärtänyt miksei se aukea tuosta varsinaisesta virta- nappulasta, - en saanut ajoissa vastattua.  Ei ole mitään tarvetta nostaa erikoisasemaan tässä omaa syntisäkkiä.  Ei,  ei.

Mutta Amadeuksen tarinasta,  jos ei kaikin voimin yritettäisikään  väkisin rutata sitä lyttyyn.    Tällä tavalla kuvitellaan tehtävän sen tosi haaste tyhjäksi.  Vaikka kuinka siellä olisi jotain muutakin välissä,  asia ei muuksi muutu. Ja vaikka olisi jotain häikkää sen yksityiskohdissa,  varsinainen asia on kirkas.  Annetaan hänen kertomuksensa olla yhtenä mahdollisuutena. 

Ne,  jotka uskaltavat tehdä saman irtioton,  tulevat varmasti tietämään,  että ovat tehneet oikein.  Tämä on ainoa keino testata sitä.  Laittakaa Jumala koetukselle.  Pystyykö tuo kaikkivaltias tekemään elämässänne sen mitä lupaa!

Tähän täytyy kyllä olla polttava tarve ja ajolähtö.  Mutta jos se joskus elämässänne tulisi,  silloin se vain tapahtuu siitä paineesta,  minkä Jumala itse luo.   Kukaan ihminen ei voi sitä tehdä.

Mutta hellitetään yrityksestä muuttaa toisiamme,   koskemme siihen kuitenkaan pysty!   Annetaan ilmatilaa,  ja jos keskustelu metsästä ei onnistu,  niin keskustellaan puista.  Lähetään ensin kauempaa,  vaikka elämän yleisistä periaatteista.  Mitä aattelette,  voitaisko sillä tavalla päästä eteenpäin?

p.




Vastaukset

vieras

#20702 Re: Re: Re: Re: Re: Kiihkouskonnollisuuden pimeä puoli

2013-09-17 13:59:46

#20701: - Re: Re: Re: Re: Kiihkouskonnollisuuden pimeä puoli

 

Kyllä vastaavia kertomuksia näkee todella paljon. Siis, että rukoilemalla on parantunut skolioosi, eri paria olevat jalkaterät, syöpä - ja onpa joku vallan kuolleistakin silmät sirkeinä eloon herännyt. Ei siis ihme, että joku kertoo ihmeparantuneensa homoudestakin. On kiinnostavaa, miten tämä uusin kertomus liittyy puoskarointiin, jota myös "eheytysterapiaksi" kutsutaan. Mistä Amadeus sai idean mainostaa pääpuoskari Ari Puontin kirjaa ja eheytysterapiaa, vaikka hän blogissaan alunperin kertoo juuri ihmeestä ja painottaa, ettei ole kyse terapiasta? Me Naisissa kertomus onkin jo muuttunut toiseen muotoon. Veikkaan, että Vapaakirkon paimenet ovat auttaneet suunnittelemaan seurakunnan tuoreen jäsenen julkisuustemppua.