Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#17978 Re: Re: Re: Re:

28.07.2013 12:21

#17973: - Re: Re: Re:  

"Varsinaisesti otin kantaa tähän toiseen osaan, jonka syvin olemus jää näiltä Raamatulla päähän mäiskijöiltä kokonaan huomaamatta."

Toinen osa tulee järjestyksessä ensimmäisen osan jälkeen, jonka syvin merkitys on Jumalan rakastaminen, niin että noudattaa Jumalan tahtoa, joka ihmisille on Raamatussa ilmoitettu.

Kun ihminen haluaa koko sydämestään noudattaa Jumalan tahtoa (näin rakastaa Jumalaa), niin että ei esimerkiksi tahallisesti tee syntiä poikkeamalla pois Jumalan mielen mukaiselta tieltä, on Jeesuksen viestinä tämän jälkeen, rakastaa lähimmäistään niin kuin itseään. Tämän järjestyksen mukaan toinen osa liittyy olennaisesti käskyn ensimmäiseen osaan.

Vastaukset


Vieras

#17986 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-07-28 13:47:38

#17978: - Re: Re: Re: Re:

Jeejee, teflon mikä teflon....  Jos on tollaset jeesuslasit päässä, et edes kykene ymmärtämään, mitä kakkososassa oikeasti sanotaan (jeesuslasit on kyllä ilmaisu, joka ei oikeasti kerro Jeesuksen ajattelusta mitään...).

Voin kuitenkin lohduttaa, että et ole yksin, muutkin tiukkapipouskikset ovat samalla tavoin rajoitteisia. Ja edelleen voin lohduttaa, että tuo rajoittuneisuus on onneksi vähenemässä ihmislajin keskuudessa.