KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Ari Sandberg
Vieras

#1883 Re: Re: Työrauha

09.04.2011 12:42

#1875: Sanna Kaski - Re: Työrauha 

 Jokainen saa tietysti kirjoittaa nimimerkillä, en sitä voi iletää. Kysymys on vain avoimmuudesta ja näkyvyydestä, juuris iitä mistä vuosikokouksessakin puhuttiin ja toivottiin. Nyt halutaan olla "näkymättömiä". Mikäli lähestytte minua asioissa, tehkää se omalla nimellänne.  Mikäli joku haluaa lähettää viestiä, voi sen tehdä sen sähköpostiosoitteeseeni ( julkastu aiemmin).

Vastaukset

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1885 Re: Re: Re: Työrauha

2011-04-09 12:55:14

#1883: Ari Sandberg - Re: Re: Työrauha 

Sinä olet ainoa, joka on kirjoittanut hallituspuolen osalta nimellä täällä adressissa! Nimimerkillä kirjoittaminen on jokaisen oikeus ja myös niihin kirjoituksiin voi vastata helposti! Kysymyksiä on tämä adressi täynnä, joihin hallitus ei ole ollut kykenevä vastaamaan!

On täysin ymmärrettävää, että kaikki eivät halua/uskalla kirjoittaa täällä nimellään! Silloin suuri vaara joutua hallituksen tiettyjen henkilöiden "mustalle listalle" ja kiusaamisen että mustamaalauksen uhriksi! Näin on käynyt monille viime vuosina. PP, TP ja AF ovat sen viimeisimmät uhrit, ja jonka me kaikki voimme todistaa keltaisen jäsentiedotteen ja viimeisimmän Katti-Matin perusteella. 

Sanna Kaski
Vieras

#1888 Re: Re: Re: Työrauha

2011-04-09 13:12:54

#1883: Ari Sandberg - Re: Re: Työrauha 

 Tämä meidän oppositio toimiin täysin avoimesti. Suurin osa meistä kirjoitttaa täällä omalla nimellään (Kirsin tietää kaikki jotka ovat jutussa mukana olleet, joten ei ole varmaan katsonut aiheelliseksi sukunimeään lisätä: Arille tiedoksi: Kirsi oli äänessä vuosikokouksessa ja esitti Tertulle kysymyksiä, lyhyt blonditukka, menevän näköinen nuori nainen :))

JOka tapauksessa täällä tullaan nimimerkillä kirjoittamaan, kuka mistäkin syystä. Terttu kirjoitti alussa omalla nimellään, mutta kukaan muu ei tosiaan ole hänen joukkiostaan nimeään laittanut tänne. Mutta pakko on vähän koiranleukailla: syynkin ymmärrät kun luet näitä häntä puoltavia tekstejä :):)