KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vanha jäsen toiselta paikkakunnalta
Vieras

#1805 Jopa saastankin keskellä autettiin

01.04.2011 20:19

Kun lukee kommentteja , niin huomaa, että monikaan ei tiedä, mitä katastrofikissatoiminta käytännössä voi olla. Ei sitä tehdä pelkästään kabineteissa kahvikupin äärellä, eikä steriileissä eläinlääkärin leikkaussaleissa...suoraan sanottuna kissaraukkoja voi joutua pelastamaan saastan keskeltä, jopa oman henkensä kaupalla. Kissojen oleskelualueella kun saattaa liikkua vankilakundeja ja huumehörhöjä.
Itse olen pelastanut niitä saastan ja huumeruiskujen keskeltä , jopa keskellä yötä on soiton perusteella lähdetty kissaa hakemaan, kun omistaja on hermostunut kissaansa ja meinannut tappaa sen. Onko KKY:en hallitus koskaan tehnyt todellista käytännön katastrofikissatoimintaa? Epäilen.

Olin tässä jupakassa aluksi Tertun puolella ja alkuosassa on minun hyvinkin kärkkäitä kommentteja oppositiota vastaan.Pyydän anteeksi niitä! Ihminen ei ole erehtymätön. Maailmaa olen nähnyt yli puoli vuosisataa ja eläinsuojelussa ollut mukana yli 40v , toimintatavat ja painopisteet vain ovat vaihdelleet, joten tiedän todella asioista, myös eläinsuojeluvalvojakurssinkin olen aikoinaan käynyt.

Tunteet Terttua kohtaankin vaihtelevat. Aluksi säälitti, kun luin häntä arvostelevia kirjoituksia, onhan Terttu paljon tehnyt kissojen hyväksi. Mutta aikansa kutakin.
Kun todella tajusin, että KKY oli lopettanut heikoimmassa asemassa olevien kissojen auttamisen ja jätti ne todellakin nälkää ja kylmää näkemään, niin tunne muuttui vihaksi ja ihmettelyksi. Miten ihminen, joka on 30v auttanut kissoja, yhtäkkiä lopettaa niiden auttamisen. En ymmärrä.

Valistusta, leikkaustempauksia, loukutuksia jne kaikkia tarvitaan. En siis todellakaan ymmärrä, miksi Pirjo P erotettiin, Pirjohan teki juuri sitä, mitä pitääkin. LOUKUTTI AHKERASTI ja TOIMI VIELÄPÄ SIJAISKOTINAKIN.
Kuka nyt loukuttaa? Ei ne kissat itsestään sisälle kävele sijaiskotiin.

Terttu perusti KKY:en, (kiitos siitä!) MUTTA TERTTU EI OMISTA SITÄ !
KKY:llä OLI HYVÄ MAINE, mutta hallitus Tertun johdolla PILASI MAINEEN !

Minkään yhdistyksen ei tarvitse pelastaa kissoja, mutta jos yhdistyksen nimi on KISSOJEN KATASTROFIYHDISTYS, niin nimikin jo velvoittaa auttamaan KATASTROFIKISSOJA !Siis kissoja , joilla ei ole kotia ja ruokkijaa.

TOIVOMUS: KKY:en hallitus! Myöntäkää virheenne ja alkakaa auttaa uudelleen KATASTROFIKISSOJA ! Jokainen voi erehtyä, tekin ! Myös Pirjo P tulee ottaa takaisin loukuttamaan ! (Jos ylipäätänsä kaiken nöyryytyksen jälkeen suostuu. Toivottavasti suostuu. Kissat tarvitsevat Pirjoa.)
Vaihtakaa myös taloudenhoitaja ilmaiseen jäseneen. Pätevä taloudenhoitaja varmaan löytää töitä muualtakin ja ymmärtää fiksuna ihmisenä, että palkollisia käytetään yhdistyksissä vain silloin, kun vapaaehtoista ei ole. Nythän olisi vapaaehtoinen kuulemma.

Vastaukset


Vieras

#1806 Re: Jopa saastankin keskellä autettiin

2011-04-01 23:16:15

#1805: Vanha jäsen toiselta paikkakunnalta - Jopa saastankin keskellä autettiin 

 Laitahan suoraan nykyiselle pj:lle sähköpostiin. täältä adressista et saa vastakaikua.

oppositiolainen
Vieras

#1809 Re: Jopa saastankin keskellä autettiin

2011-04-02 09:59:23

#1805: Vanha jäsen toiselta paikkakunnalta - Jopa saastankin keskellä autettiin

Tämä sinun mielipiteesi olisi tullut esittää vuosikokouksessa suoraan Terttu Kanervolle ja hallitukselle, nyt se ei auta enää koska pj ja hallitus on valittu. Että muutoksia olisi saatu aikaan olisimme tarvinneet sinut ja muut samalla tavalla silmänsä aukaisseet ja ajattelevat vanhat jäsenet vuosikokoukseen ilmasemaan mieleipiteensä äänestyksessä.

Toivottavasti sinä, ja muut nyt aktivoidutte seuraamaan yhdistyksen toimintaa ja menette ensi vuosikokoukseen ja saatte aikaan muutoksia kissojen auttamisessa  parempaan suuntaan.

Me vuosikokouksessa olleet, jotka maksoimme jäsenmaksun (missään ei julkisesti ilmoitettu ettei uusia jäseniä oteta) ja uusina jäseninä pyrimme yhdistykseen, niin todenäköisesti jäsenyytemme on evätty 1.4 jolloin hallitus ilmoituksensa mukaan käsitteli uudet jäsenenmaksunsa maksaneet ja valitsi/kelpuutti uusia jäseniä yhdistykseen. Siten meillä ei todennäköisesti enää ole vaikutusmahdollisuuksia. Syytä voi vain arvailla?!

Sillä hyvin todennäköistä on että ne jotka nimellään ovat ilmaisseet eriävän mielipiteensä ja kannanottoja pj,n ja hallituksen linjauksiin ja toimiin, niin heidän katsotaan vahingoittavan yhdistystä heidän mielestään. Kuten jo on nähty miten entinen ja nykyinen pj kannattajineen on ilmaissut. Sitä ei tiedä minkä linjan uudet hallituksen jäsenet tässä asiassa ottavat; menevätkö kuin pässit narussa pj,n vetämänä vai uskaltavatko ilmaista eriävän mielipiteensä, siis jos ovat eri mieltä.

Muuten, diktatuurihallinnoissa ei ole oppositiota mutta demokraattisissa hallinnoissa on.

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1812 Re: Jopa saastankin keskellä autettiin

2011-04-02 15:23:47

#1805: Vanha jäsen toiselta paikkakunnalta - Jopa saastankin keskellä autettiin 

Kiitos tästä kirjoituksestasi! Kirjoitit siinä juuri naulan kantaan! Tämä antaa meille oppositiossa toivoa siitä, että asioihin voidaan saada vielä muutosta! :) TOIVOTTAVASTI SE EI OLE LIIAN MYÖHÄISTÄ!