KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1485 Re: Re: Joku roti tähän on saatava

04.03.2011 19:54

#1482: Vieras - Re: Joku roti tähän on saatava 

Mistä ihmeestä voisimme saada tietoja kodittomista kissoista, kun KKy:n sijoittaja ei sitä informoi meille? Boikotoitteko te oppositiossa mukana olevia ensikoteja, ettekä anna heille hoitokissoja? Ja tähän on perusteena mikä? 

Kirjoitinko niin ikään, että KAIKKI ensikodit olisivat nyt tyhjillään? En, mutta suurin osa on. Tämä voidaan perustella jo silläkin, ettei pörssissä ole tällä hetkellä kuin jokunen kissa. Viime vuonna tammi-helmikuun aikana yhdistykselle tuli noin 50 kissaa PP:n omien tilastojen mukaan.

MITEN NE KISSAT ON HOIDETTU, JOTKA VAATISIVAT LOUKUTUKSEN JA OVAT MAASEUDULLA AJOMATKAN PÄÄSSÄ? EI MITENKÄÄN! ON VARSIN SINISILMÄISTÄ AJATELLA, ETTÄ KYLLÄ NE KISSAT PÄRJÄÄVÄT ULKONA JA OSAAVAT HAKEUTUA SUOJAAN TARVITTAESSA. TODELLA NAIVISTISESTI JA VASTUUTTOMASTI AJATELTU!

Vastaukset

Vieras
Vieras

#1488 Tosia asioita

2011-03-04 20:46:29

#1485: Jaana Vuorenpää - Re: Re: Joku roti tähän on saatava 

1. Kesyt ja terveet kissat menevät pörssistä niin nopsaan, että hitaimpia hirvettää.

2. Yllättävää mutta totta: eläinten suojelijoita löytyy myös kentältä. Auttavat, "sijoittavat" ja ottavat omiksi löytämiään kissoja. Siis ihmisiä, jotka asuvat siellä maalla eivätkä kaupungissa kuten useimmat ensikodit.

Jos nämä tosiasiat suututtavat jotakuta, niin ei voi kuin päätä puistella.