KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#1488 Tosia asioita

04.03.2011 20:46

#1485: Jaana Vuorenpää - Re: Re: Joku roti tähän on saatava 

1. Kesyt ja terveet kissat menevät pörssistä niin nopsaan, että hitaimpia hirvettää.

2. Yllättävää mutta totta: eläinten suojelijoita löytyy myös kentältä. Auttavat, "sijoittavat" ja ottavat omiksi löytämiään kissoja. Siis ihmisiä, jotka asuvat siellä maalla eivätkä kaupungissa kuten useimmat ensikodit.

Jos nämä tosiasiat suututtavat jotakuta, niin ei voi kuin päätä puistella.

Vastaukset

Sanna Kaski
Vieras

#1493 Re: Tosia asioita

2011-03-04 21:35:29

#1488: Vieras - Tosia asioita 

 1. Puolivillit ja ei välttämättä niin terveet kissat on jätetty heitteille niin että eläinrakkaita hirvittää (vaikka KKY: llä olisi resursseja niitä auttaa)

2. Kaupungissa olevat ensikodit odottavat että KKY lähtee taas toimimaan kuten ennenkin niin saadaan kesyjen ja terveiden kissojen lisäksi autettua näitä puolivillejäkin.

Jos nämä tosiasiat eivät kissaihmistä järkytä niin ei voi muuta kuin ihmetellä?

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1496 Re: Tosia asioita

2011-03-04 23:41:14

#1488: Vieras - Tosia asioita 

 Niin, aivan varmasti löytyy sellaisia aktiivisia ja fiksuja henkilöitä muualtakin kuin kaupungeista, jotka auttavat omien resurssiensa mukaan kissojen pelastustyössä, ja vaikka eivät yhdistyksessä mukana varsinaisesti olekaan. Mielestäni tämä on kuitenkin aika epäolennainen asia tähän keskusteluun.

Ydinkysymys mielestäni on se, miten on käynyt niille kaikille puolivilleille kissoille, joita kukaan ei ole enää loukuttanut pois pihoilta ja pelloilta tänä KKY:n puolivillien talteenottokiellon aikana? Miten ne ovat selvinneet näistä tulipalopakkasista? Ne ovat suurella todennäköisyydellä kuolleet! No. luonto hoitaa näin omansa, mutta mitä tuskaa se onkaan ensin aiheuttanut?