Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Avioliitto on ja PYSYYYYYYYYYYYYY.

#12120 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKEKAA 11845 .

29.04.2013 21:23

#12117: Jochanan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKEKAA 11845 .

Avioliitto on miehen ja naisen namia.

Avioliitto on rakkauden jakamista elämän ihanissa ja vaikeissa hetkissä. Avioliitto on pysyvää. Avioliittossa rakennetaan huomista. Avioliitossa mies ja nainen kukoistaa. Avioliitossa saa levätä. Avioliitossa on lupa rakastaa ja helliä ja tuntea. Avioliitossa pyhyys korostuu. Avioliitossa tulee lapsia ja runsaasti. Avioliitossa on myös vaikeaa. Avioliitossa taakka kannetaan yhdessä. Avioliitossa saa myös itkeä. Avioliitossa myös iloitaan. Avioliitossa annetaan anteeksi. Avioliitossa myös autetaan. Avioliitossa saa olla sellainen kuin on. Avioliitto on Jumalan asettama turvapaikka. Avioliitossa myös kiistellään. Avioliitossa myös sovitaan. Avioliitto on jatkuvaa oppimista. Avioliitto on ihana lahja Jumalalta. avioliitto on sitoutumista. Avioliitto on lasten kasvupaikka. Avioliitto on luopumista omista tarpeista .

Avioliitto on niin ihana asia ettei sitä tuhota homoudella ja haureudella, synnillä, moraalittomuudella, toisten pilkkaamisella.

Vastaukset


Vieras

#12128 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKEKAA 11845 .

2013-04-30 06:02:48

#12120: Avioliitto on ja PYSYYYYYYYYYYYYY. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKEKAA 11845 .

Tämä oli minusta ihan kaunis määritelmä. Sopii omaankin avioliittooni paitsi sen osalta, että lapsia ei ole tarkoitus tulla näitä paria enempää, emmekä ole saaneet liittoamme Jumalalta vaan maistraatista. Liitollamme ei ole mitään uskonnollista siunausta ja silti se on avioliitto. Siltikin olemme luvanneet jakaa tämän elämämme toistemme kanssa, tukea ja rakastaa hyvinä ja pahoina päivinä. En myöskään näe homoutta syntinä ja tiedän, että kaksi samaa sukupuolta olevaa ihmistä voi rakastaa toisiaan juuri kuvailemallasi tavalla, joten kannatan tasa-arvoista avioliittolakia.