Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Terve kasvatus terve mieli.

#12092 Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKEKAA 11845 .

29.04.2013 19:03

#12088: - Re: Re: Re: Re: Re: LUKEKAA 11845 .

Johan repes. Nyt luetaan sitten rikoslakia, kun ei muuten pärjää. Itsehän olette tulleet tänne häiriköimään ja haukkumaan ja kiroamaan  avioliiton puolustajia.

Ei tänne ole pakko tulla hillumaan ja kiihottamaan avioliittoa vastaan toisia ihmisiä, jotka haluavat turvata lasten tulevaisuuden terveellä kasvatuksella.

Homous kavastus kasvattaa lapsissa homoutta ja lesbous kasvatus kasvattaa lapsissa lesboutta ja sitä ei isät ja äidit nyt vaan tarvitse avioliittoihin mistään hinnasta.

Vastaukset


Vieras

#12094 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKEKAA 11845 .

2013-04-29 19:11:11

#12092: Terve kasvatus terve mieli. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKEKAA 11845 .

Tuo oli jo vaikka kuinka mones kerta, kun tähän lakiin on täällä viitattu. Ihanko totta huomasit sen vasta nyt?? Juuri tämän rikoslain ja sen tarkoituksen takia sinun kirjoituksistasi on tehty se ilmoitus nettipoliisille. Mutta jos tosiaan et huomaa ihan kaikkea, se selittää senkin, miksi sinulta on mennyt ohi aika paljon muitakin sinulle annettuja vastauksia, ja yhä toistat noita samoja valheellisia luulojasi.

Ai niin, ja minä en ole tullut tänne kiroamaan ketään. Olen vain yrittänyt pyytää pysymään totuudessa, olemaan solvaamatta homoseksuaaleja milloin milläkin, kun kerran nykytieto ei täällä esitettyjä luuloja tue. Kuten kuvasta näkyy, pyyntö ei ole auttanut ja olen tukeutunut sittemmin siihen, mitä laki aiheesta sanoo.

Umpihetero

#12098 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKEKAA 11845 .

2013-04-29 19:17:11

#12092: Terve kasvatus terve mieli. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: LUKEKAA 11845 .

Jos tämä palsta olisi pelkkää teidän omassa pyhässä liemessä keskenänne kiehumista, niin mitäpä me tänne...

Kyse on kuitenkin adressista, jolla halutaan estää ihmisryhmän ihmisoikeuksien toteutuminen, joten sellaista toimintaa on syytä vastustaa ankarasti. Ainoa, joka täällä kiihottaa avioliittoa vastaan, olette te jotka teette sen homojen avioliittoa vastaan. Ja tässä kiihotustyössänne te kiihotatte samalla kansanryhmää vastaan solvaavilla väitteillänne. Se pelkästään on riittävä syy olla täällä. Rikoslakia on syytä lukea niille rikoksen tekijöille, joilta puuttuu ymmärrys tekemisistään. Kun se on kerrottu, taitaa Raamatunkin mukaan olla ymmärtäneen synti olla synkempi ja siten katumuksen tunnekin herkemmässä.

...vaikka eipä taida tuo ymmärrys kasvaa, homouden ja lesbouden kasvattamishöpinät eivät näy muuttuvan miksikään lukemattomien tieteellistä näyttöä todistavien vastaustenkaan jälkeen. Rupesi ihan pelottamaan, tarkoittaakohan käsite "uskossaan vahva" tuota....