Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#12002 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä:

28.04.2013 20:48

#11990: Kuka vietteli homouden syntiin? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä:

Ei myöskään 18-vuotias 14-vuotiaan tytön kanssa makaava poika ole pedofiili, vaikka hän syyllistyy alaikäisen kanssa seksuaaliseen kanssakäyntiin. Teini-iässä nuo rajat saattavat helposti paukkua ihan luonnollisista syistä. Pedofiilit on ihan oma joukkonsa, joilla tuo himon kohteen ikä ei nouse oman iän varttuessa. Kaiken lisäksi pedofiiliksi määritellään tapaukset, joilla kiinnostus on pakonomaisesti alle 13-vuotiaisiin.

Vastaukset


Vieras

#12004 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä:

2013-04-28 20:55:07

#12002: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä: 

 

Kyllä 18 vuotias tuomitaan lapsen hyväksi käytöstä, jos hän makaa alaikäisen kanssa. Samoin aikuinen joka makaa 17 vuotiaan kanssa, ilman että on aviossa.

Vieras

#12011 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä:

2013-04-28 21:30:50

#12002: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä: Ei myöskään 18-vuotias 14-vuotiaan tytön kanssa makaava poika ole pedofiili, vaikka hän syyllistyy alaikäisen kanssa seksuaaliseen kanssakäyntiin... Kaiken lisäksi pedofiiliksi määritellään tapaukset, joilla kiinnostus on pakonomaisesti alle 13-vuotiaisiin.

 

Kannattaa perehtyä oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen aineistoon. Pieni ikäero ei aiheuta tuomiota, mutta kyllä tuo 4 vuotta alkaa olla jo pääsääntöisesti tuomittava ikäero. Jos toinen on nuori, kolme vuottakin on johtanut tuomioon. Tuossa esimerkissäsi lisäksi toinen on täysi-ikäinen ja vastuussa teoistaan.

Alaikäiseen sekaantuminen ei ole millään nimellä hyväksyttävää. Pedofiili on alaikäisiin sekaantuva. Näin se ymmärretään yleisesti, muu rajaus on semantiikkaa, jolla yleisessä keskustelussa yritetään vain hämmentää sen paheksuttavuutta. Laissa puhutaan lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja laissa on suojaikärajat ja lisäksi on lasten oikeuksien sopimus, jossa lapseksi määritellään alle 18 vuotiaat, jonka pohjalta myös lait ja oikeuskäytäntö rakentuu.

Jos törmään selvästi parikymppisen 15 vuotiaan kanssa, kyllä hän saa kuulla huutia siinä tilanteessa. Nuoremmatkin tietenkin, kun jos törmään, paikka ja aika on aika suurella varmuudella väärin valittu, mutta eri syistä.