Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#12011 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä:

28.04.2013 21:30

#12002: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä: Ei myöskään 18-vuotias 14-vuotiaan tytön kanssa makaava poika ole pedofiili, vaikka hän syyllistyy alaikäisen kanssa seksuaaliseen kanssakäyntiin... Kaiken lisäksi pedofiiliksi määritellään tapaukset, joilla kiinnostus on pakonomaisesti alle 13-vuotiaisiin.

 

Kannattaa perehtyä oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen aineistoon. Pieni ikäero ei aiheuta tuomiota, mutta kyllä tuo 4 vuotta alkaa olla jo pääsääntöisesti tuomittava ikäero. Jos toinen on nuori, kolme vuottakin on johtanut tuomioon. Tuossa esimerkissäsi lisäksi toinen on täysi-ikäinen ja vastuussa teoistaan.

Alaikäiseen sekaantuminen ei ole millään nimellä hyväksyttävää. Pedofiili on alaikäisiin sekaantuva. Näin se ymmärretään yleisesti, muu rajaus on semantiikkaa, jolla yleisessä keskustelussa yritetään vain hämmentää sen paheksuttavuutta. Laissa puhutaan lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja laissa on suojaikärajat ja lisäksi on lasten oikeuksien sopimus, jossa lapseksi määritellään alle 18 vuotiaat, jonka pohjalta myös lait ja oikeuskäytäntö rakentuu.

Jos törmään selvästi parikymppisen 15 vuotiaan kanssa, kyllä hän saa kuulla huutia siinä tilanteessa. Nuoremmatkin tietenkin, kun jos törmään, paikka ja aika on aika suurella varmuudella väärin valittu, mutta eri syistä.

Vastaukset


Vieras

#12019 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä:

2013-04-29 05:40:07

#12011: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä:

Nyt täytyy erottaa kaksi eri käsitettä. Alaikäiseen sekaantuminen on juridinen termi ja pedofilia lääketieteellinen. Pedofiili sekaantuu alaikäisiin, mutta kaikki alaikäisiin sekaantujat eivät ole pedofiileja. Jälkimmäisistä esimerkkinä ovat juuri nuoret, joilla on vain suuri ikäero.

Mitä eroa uhrin näkökulmasta?

#12021 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä:

2013-04-29 06:36:24

#12011: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä: 

 

Millä tavalla lapsi joka on joutunut "pelkän" homouden, tai vaihtoehtoisesti lapsiin sekaantumisen kohteeksi, voi olla kärsimättä pelkästä homoudesta ja kärsiä "vain siinä tapauksessa", että toinen on riittävän vanha juridisesti ollakseen alaikäiseen sekaantuja? Näin ollen homouden ja pedofilian raja on määriteltävissä ainoastaan juridisesti, mutta uhriksi joutuneen näkökulmasta asialla ei ole mitään eroa. Jos nyt adoptiovanhemmat esimerkillään saavat lapsia tekemään pahaa toiselle lapselle, eivätkö he ole vietelleet lapset tuohon syntiin? Lopputulos on sama : Matt 18:6 Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.
taku

#12079 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä:

2013-04-29 16:05:04

#12011: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: homoseksuaalisuuden synnystä:

Vaan kun iän arvioiminen on nykyään niin vaikeata.Mistä tiedät onko to kyseinen alaikäinen 15 vai 16 ja vaikka hän oisi 15voi kyseinen parikymppinen olla siinä uskossa että alaikäinen on 16.Kehotan siis puuttumaan asiaan ainoastaan jos olet varma että tuo toinen on varmasti alle 16. Huomautan että jos on parijoista toinen on 16 mutta näyttää 15 vuotiaalta tuleeSINULLE syyte perättömästä ilmiannosta ja kunnianloukkauksesta jos ilmoitat siitä.Tanskassa ei sitten kannata puuttua vaikka 30 vuotias ois 14 vuotiaan kanssa kun se ei ole Tanskan lain mukaan rikos