Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

JEESUS EI RAKASTA SYNTIÄ. HÄN VIHAA SITÄ.

#11834 Re:

28.04.2013 10:18

#11815: Tuomitsijat tarvitsevat apua- Jeesus on heikkojen puolella -

Vihapuhe koetaan kaikesta, jotka eivät ole samaa mieltä homojen kanssa.

Simola hei, olet unohtanut sen kohdan missä Jeesus sanoi että huorintekijät , valehtelijat, jne eivät peri taivasten valtakuntaa. Jeesus oli heikkojen puolella, mutta Hän sanoi myös että pitää tehdä parannus haureudesta. Homous on syvää haureutta,sanoo Sana. Sana ei ole vihapuhetta.

Simola kirkko miehenä tietää myös sen että Raamattu on kokonaisuus. Simola ottaa nyt vain sen kohdan mikä itselleen on eduksi tässä hetkessä ja vääristelee Jeesuksen sanomaa Jeesuksen oikeudenmukaisesta rakkaudesta. Jeesus nimenomaan painotti rakastavansa kaikkia ihmisiä tasapuolisesti, mutta sanoi erittäin painokkaasti että synnistä, haureudesta tulee tehdä parannus eli pyytää syntinsä anteeksi. Tämän Simola kirkko miehenä jätti kertomatta.

Vastaukset

veritas

#11840 Re: Re:

2013-04-28 11:10:00

#11834: JEESUS EI RAKASTA SYNTIÄ. HÄN VIHAA SITÄ. - Re: 

Kyllä, Simolalla on vastuu (kuten kenellä tahansa muullakin) Jumalan edessä, jos hän johtaa homoja helvettiin valheella. Synti täytyy sanoa synniksi, niinhän Jeesuskin teki.

Uskovia usein syytetään että lyödään toisia Raamatulla päähän, mutta kun toisaalta meillä on vastuu kanssaihmisistä. Jos ei uskovat sano totuutta homouden synnistä, niinkuin Jumala sen näkee, niin kuka sitten? Ei Jumala iloitse siitä että ihminen joutuu helvettiin, päinvastoin Hän murehtii asiaa syvästi.  Jumala haluaisi pelastaa myös homouden synnistä, mutta ongelmana on että homo itse ei halua siitä luopua. Jumala ei väkisin ketään vie taivaaseen, ihminen saa itse valita ottaako vastaan Jumalan tarjoaman pelastuksen Jeesuksessa vai ei.