Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#11563 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

26.04.2013 19:48

#11552: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

"Et sitten ole koskaan kuullut puhuttavan Internetistä tiedon valtamerenä?"

Et sitten ole koskaan kuullut puhuttavan vertaisarvioitujen akateemisten lehtien sähköisistä artikkelipankeista tai yliopistollista ja muuta huipputason tutkimusta organisoidusti ja systemaattisesti keräävistä tietokannoista? Oletko oikeasti sitä mieltä, että tänne linkatut tutkimukset luokittuvat vakuuttavuudessaan ja vaikuttavuudessaan satunnaisiin nettijorinoihin?

Vastaukset


Vieras

#11566 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-26 19:50:35

#11563: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

"Et sitten ole koskaan kuullut puhuttavan vertaisarvioitujen akateemisten lehtien sähköisistä artikkelipankeista tai yliopistollista ja muuta huipputason tutkimusta organisoidusti ja systemaattisesti keräävistä tietokannoista? Oletko oikeasti sitä mieltä, että tänne linkatut tutkimukset luokittuvat vakuuttavuudessaan ja vaikuttavuudessaan satunnaisiin nettijorinoihin?"

Palataan aiheeseen:

Nythän on kyse homoseksuaalisen käyttäytymisen luonnottomuudesta, ja sen tähden tätä aihetta tutkineiden tutkijoiden taustat pitää varmistaa. Siksi riittää se taustatieto että mitään yhteyksiä tai kytköksiä ei todistettavasti ole homoaatetta lobbaaviin ja homopropagandaa tuottaviin tahoihin.