Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Sobu

#11127 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

23.04.2013 16:37

#11124: taku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Ymmärrän kyllä minkälaista liittoa sinä kannatat. Mutta kun meillä ei Suomessa avioliittolaki ole enää kristillisiä arvoja vastaava ja tuskin siitä muuttuu, niin miksi pitäisi olla kaksi samanlaista instanssia eri nimillä? Eihän tässä adressissa haeta edes avioliiton palauttamista kristillisiä arvoja noudattavaksi, vaan halutaan vain evätä toisilta sama oikeus mikä itsellä on.

Tuosta rekisteröidyn parisuhteen lukumääräneutraaliuudesta olen eri mieltä. Siinä vasta moraalisia ongelmia tulee, että onko semmoinen moniavioisuus kaikkien osapuolien mielestä ihan ok.

Vastaukset

taku

#11137 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

2013-04-23 17:25:03

#11127: Sobu - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Ei olekaan tällä hetkellä.Mutta se ei tarkoita ettei voisi olla.Ota huomioon että vaalijärjestelmämme on muuttumassa ja kristillisten mahdollisuudet menestyä saattavat vuonna 2019 olla paremmat kuin koskaan aikaisemmin.Mikäli seuraava eduskunta hyväksyy perustuslain muutoksen on madollisuudet vaikka mihin.Sen sijaan jos muutos kaatuu on tilanne todela synkkä.Tämäkin asia johtuu vaalipiireistä.kuten melkein kaikki yhteiskunnan mätäkohdat johtuvat enemmän tai vähemmän vaalipiireistä.Mutta jos niistä nyt päästään pikkuhilja eroon avioliitto saattaa hyvin muuttua takaisin kristilliseksi