Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #11105 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

23.04.2013 13:32

#11103: - Re: Re: Re: Re: Re: Haha! Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto Jos haukut, että uskonnot syrjivät homoja/lesboja/animaaleja/pedofiileja (Ja kyllä rinnastan nuo tähän kategoriaan koska heilläkin kyse on suuntautumisesta)

Lähinnä siksi, ettei syrjiminen (tai rasismi) ole kenenkään yksityisasia. Myös siksi, että koen tarpeelliseksi joskus korjailla näitä vääriä luulojanne. Tässä ketjussa on useaan kertaan lääketieteellisiä lähteitä käyttäen todistettu, ettei homoseksuaalisuudella ole mitään tekemistä pedofilian tai eläimiin sekaantumisen kanssa. Pedofilia ja zoofilia ovat parafilioita, sairauksia (animalia on muuten eläinsuojeluliitto, ei suuntaus. Animaali ei ole varsinainen sana). Tässä niistä tietoa sinullekin: http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00495 Seksuaalisia suuntauksia taas ovat heteroseksuaalisuus, homoseksuaalisuus, biseksuaalisuus ja aseksuaalisuus. Rinnastaisitko siis itsesikin tuohon mainitsemaasi ryhmään, koska olet suuntautunut? On myös todettu, että näiden asioiden jatkuva toistaminen ylittää rikoslain 11 luvun 10 pykälässä säädetyn kiihottamisen kansanryhmää vastaan:

10 § Kiihottaminen kansanryhmää vastaan

Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, syntyperän, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi. (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001#L11)

Omassa pienessä mielessäsi sinäkin saat uskoa vaikka vihreisiin miehiin, mutta solvauksia sinä et saa julkisesti esittää. Olen luvannut ottaa yhteyttä nettipoliisiin, jos tämä "tieto" vielä täällä esiintyy. Joka tapauksessa sinun on tämän mielipiteen jälkeen ihan turha enää sanoa, ettet syrji.