KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Nimetön seuraaja.
Vieras

#1303 Re: Marjasta

21.02.2011 17:12

#1300: Leenu Nieminen - Marjasta

Olet Leenu oikeassa tässä asiassa. Paras kissoille olisi karanteeni ennen ensikoteja. Juuri edellä mainituista syistä. Tätä asiaa Pirjo viime kesänä ajoi. Syntyi kokeiluluontoinen tila Orivedelle, joka toimi alkuun ihan hienosti. Kun sinne sitten valitettavasti levisi rutto oli Pirjolla tukala tilanne. Muiden kotien lisäsaastumisen pelossa hän ei voinut sitä yksin siivota niin kuin hallitus häneltä odotti. ME yhdistyksenä jätimme hänet kyllä todella pulaan. Ison osan tästä syystä heitän hallituksen piikkiin, joka ei panostanut tilanteen vakavuuteen tarpeeksi ja koittanut auttaa Pirjoa. Olisivat edes koittaneet saada ihmisiä sinne auttamaan, mutta tilanteen annettiin kaatua Pirjon niskaan. Hänen hätähuutonsa tulkittiin taas ahdisteluksi, kun hän rohkeni painaa päälle apua saadakseen. Nyt hävettää etten itse ollut auttamassa tuolloin Orivedellä. Anteeksi Pirjo.

Ruton tulo taloon oli vahinko, joka voi tapahtua kenelle vain. Siinä olisi ollut kuitenkin yksi erinomainen ehkäisykeino. Yhdistyksen panoksen olisi pitänyt olla riittävän suuri ja tilan tarpeeksi iso, jotta karanteenitiloja olisi ollut useampi. Tässä hallitus arkaili. Minua ottaa lujasti päähän, kuinka tästä tapauksesta syytetään Peltoniemeä,kun hallitus laittoin päätä pensaaseen samaan aikaan. Asioiden kulun todellisen laidan olen ottanut itse selville. Kuka tahansa jäsen voi tämän saman tehdä. Tässä kohtaa se keltainen kirje oli kyllä todella pahasti väärässä, eikä se faktat siitä lähteestä esiin tullutkaan.

Tälläinen puheenvuoro on juuri sitä, mitä ilmeisesti tuolla oppositiossa kuulutetaan. Omasta puolestani kiitän kommentista vaikken itse näihin ongelmiin liitykään. Vain tällä tavoin yhdistys kehittyy. Mielipiteillä ja ajatusten vaihdolla. Minusta yhdistys voisi seuraavaksi kokeilla avointa toimintaa ja päätöksen tekoa. Sitä jäsenenä haluan.

 

Ai niin lisään tähän loppuun, että oppositiolla oli tästäkin asiasta jotain kehitysideaa. Ota heihin päin yhteyttä, kertovat varmaan ajatuksiaan.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#1315 Re: Re: Marjasta

2011-02-22 10:32:16

#1303: Nimetön seuraaja. - Re: Marjasta 

 Useampikin on jo kysellyt "opposition" todellisia kehitysideoita ja tavoitteita, mutta konkreettisia sellaisia ei ole luvattu kertoa.. tokihan niistä kiinnostuneina kuultaisiin/luettaisiin. Jo ihan vaalimielessäkin.