Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#7674 Re: Re: Re: valheella kerätyt nimet ei paina mitään

08.04.2013 12:31

#7667: Ei mallia vihreiden valehtelusta - Re: Re: valheella kerätyt nimet ei paina mitään

Tässä vielä yksi aikaisemmista viesteistäsi, josta selviää täysin keksitty tarinasi siitä, miten olisit muka antanut kirjallisen kannattajailmoituksen kansalaisaloitteeseen:

"Kadullahan voi kuka vain nimensä epäselvästi kirjoittaa, kun pyytää nimmaria. En usko adressin todenperäisyyteen. Sellainen adressi on mitätöitävä ja on mitätön. Ei se adressi kelpaa, turhaan keksivät ihmisten nimiä sinne, joita ei ehkä ilmeisesti ole olemassakaan, nimiä joista kukaan ei saa selvää. REHELLISYYTTÄ!"

Ja tähänhän vastasin seuraavasti:

"Jos sinua niin huolettaa paperisina kerättyjen kannatuskorttien epärehelliset kerrytyskeinot niin voin lohduttaa sinua kertomalla, että muuten kuin Kansalaisaloite.fi-palvelussa annettuja ääniä on 2 942 kappaletta, joista tosin osa muun muassa ulkomailta tulleina kirjeääninä. Aloitteen kokonaiskannatus on nyt sunnuntai-iltana 146 983."

Kirjoitin myös seuraavasti:

"Sekä sähköisesti että manuaalisesti kerätyissä kannattajakorteissa kerrotaan kannatettavan lain sisältö. Tämänhän voisi itse helposti tarkastaa, mutta on toki helpompaa viritellä salaliittoteorioita ja syytellä lain kannattajia huijareiksi ja vilpinharjoittajiksi. Linkissä https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/192 on aloitteen koko teksti perusteluineen, ja se näkyy kaikilla allekirjoittajilla. Perusteluissa viitataan adoptioon 43 kertaa.

Kuinka monta kertaa aiot nyt toistaa epäilystäsi kansalaisaloitteen vilpillisyydestä ja siitä, että varmaankin nyt kaikki vajaat 147 000 ääntä on hankittu valheellisin keinoin?"

 

Vastaukset


Vieras

#7676 Re: Re: Re: Re: valheella kerätyt nimet ei paina mitään

2013-04-08 12:38:11

#7674: - Re: Re: Re: valheella kerätyt nimet ei paina mitään

Etelässä munamies keräsi nimiä ja kyseli tasa-arvon nimeen nimiä, eikä maininnut sanallaakaan lasten adoptioita homoille. Sen näki muutkin.

Lapsia ei homoille on Se nyt niin selvää.

Valhe vie uskottavuuden.