KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

TeeKoo
Vieras

#967 Yksipuolista keskutelua

16.02.2011 16:02

Tästä ketjusta poistetaan ilmeisesti suurin osa vastauksista joissa puolustetaan nykyistä KKY:n hallitusta. Saadaan oikein mukavan yksipuolinen kuvan leviämään.

Taitaa tämänkin suunnitelmallisen "vallankaappaus" hankkeen takana olla se perinteinen rahanhimo.

Mikseivät nämä vallanvaihdosta havittelevat henkilöt perusta uutta yhdistystä, jos taustalla ei ole tarkoitus päästä käsiksi KKY:n merkittäviin rahavaroihin?

Vastaukset

Opposition edustaja
Vieras

#968 Re: Yksipuolista keskutelua

2011-02-16 16:17:36

#967: TeeKoo - Yksipuolista keskutelua 

 

Tiedoksi TeeKoolle: Kaimasi Kanervo ITSE on poistanut omat viimeisimmät kirjoituksensa. Miksi teit niin? Etkö halua selvittää asioita reilusti niinkuin lupasit? Viestin poistajatahon näkee siitä, että adressin laatijan salasanalla tekemistä poistoista JÄÄ AINA MERKINTÄ! Eilen poistettu viestit olivat niin sanottua trollausta. Viestiin vastanneiden viestit on myös poistettu laatijatahojen toimesta, koska ne olivat trollin ansaan joutuneiden vastauksia. Katso Googlesta mitä trolli tarkoittaa. Kun ketjua käy läpi huomaat, että hallituksen puolustajien viestit ovat ihan paikoillaan. Asiattomuudet poistetaan edelleen! Turha esittää martyyria! Tämän päiväisen tempun jälkeen Kanervo voi miettiä mitä tarkoittaa yksityisyydensuoja, kunnianloukkaus ja perättömien tietojen levitys!
KKY aktiivi
Vieras

#969 Re: Yksipuolista keskutelua

2011-02-16 16:19:23

#967: TeeKoo - Yksipuolista keskutelua

Kappas vaan, TeeKoo alias Terttu Kanervo, et sitten malttanut tämän kauempaa pysyä poissa adressin keskusteluista. Tervetuloa mukaan vaan uudestaan! Nytkö on taisteluhenkesi taas kohonnut kun olet lähettänyt parjauskirjeen Pirjosta ja muista hirmuvaltaasi vastaan taistelevista ihmisistä KKY:n jäsenistölle? Oletko tullut ajatelleeksi, että olet tempauksellasi loukannut vakavasti useiden ihmiseten yksityisyyttä, ja että sillä tulee olemaan seurauksia sinulle, ei KKY:lle ?

Vielä kerran Terttu: kukaan ei yritä viedä yhdityksen rahoja, vaan käyttää niitä kissojen auttamiseen.

Sen sijaan, että lähetät loukkaavia viestejä oikeutensa puolesta taistelevista ihmisistä sadoille jäsenille, ja jatkat taas tuota samaa vainoharhaista mantraa rahojen viemisestä, voisitko vihdoin ja viimein vastata niihin täysin asiallisiin kysymyksiin joita tässä adressikeskustelussa sekä lukemattomilla sähköpostiviesteillä sinulta on yritetty kysyä?

Aloitetaanko vaikka yhdestä hyvin yksinkertaisesta kysymyksestä: Mitä konkreettista sinä, Terttu Kanervo, olet tehnyt vuoden 2010 aikana kissojen hyväksi?

 

 

Asiakirjat nähnyt
Vieras

#970 Re: Yksipuolista keskutelua

2011-02-16 16:40:14

#967: TeeKoo - Yksipuolista keskutelua 

 

Vihjailet, et tiedä todellisia syitä, etkä esitä faktoja. Tarvitseeko tuohon enempää kommentoida. Tekstisi on pelkkää pahan hengen luomista. Perustele edes puheitasi, niin aikuiset keskustelijat tekevät. Jos tähän et pysty, ei tuollaisilla väitteillä ole pohjaa. Olen lopun kyllästynyt tuohon nauhaan ja perusteettomaan vihjailuun. Niin on onneksi moni muukin tämän päivän jälkeen ja näkee metsän puilta. Kuinka joku taho voi edes käyttäytyä noin lapsellisesti?
Sanna
Vieras

#971 Re: Yksipuolista keskutelua

2011-02-16 16:49:42

#967: TeeKoo - Yksipuolista keskutelua 

 Mulla on kopiot kyseisen Kallen kirjoituksista. Mikähän niistä oli KKY:n hallitusta puolustava kirjoitus? Poistettu on myös esim minun vastaukseni Kallen kirjoituksiin. Ja nämä kaikki Kalleen liittyvät kirjoitukset kuulemma poistettiin kun ei haluttu asiattomia tekstejä tänne. Olen pahoillani omasta puolestani. En ymmärtänyt että kyseessä on vakavasti otettava henkilö vaan luulin että joku hörhö oli asialla.

Voin lisätä Kallen kirjoituksista ne tänne Kallen puolesta uudelleen jotka haluatte? Senko missä Kalle mainostaa olevansa lusimaan menossa? Sana vaan niin lisään.

Ihmettelijä
Vieras

#972 Re: Yksipuolista keskutelua

2011-02-16 16:58:15

#967: TeeKoo - Yksipuolista keskutelua 

 

Olen erittäin huolestunut, jos eiliset poistetut viestit oli kirjoittanut joku hallitusta puolustaakseen ja tosissaan. Se oli erittäin häiriintynyttä tai trollaus, joka on paremmalta nimeltään nettikiusaamista.. TÄYSIN asiatonta. Sellaista linjaako Kanervo edustaa?
Vieras
Vieras

#973 Re: Yksipuolista keskutelua

2011-02-16 17:00:23

#967: TeeKoo - Yksipuolista keskutelua

Ei voi kun sääliä sinua :( Et osaa enää mitään muuta sanoa kuin nuo samat, hyvin vainoharhaisilta kuulostavat lauseet.

Eikö sinulla ole yhtään hyvää ystävää, joka neuvoisi sinua olemaan kirjoittamatta tänne jos et osaa sanoa mitään järjellistä? Et vastaa asiallisiin kysymyksiinkään vaan toistat noita samoja säälittäviä juttuja, joita ei kukaan muu usko kuin sinä itse ja kaverisi.

Oikea ystävä ei anna kaverinsa nolata itseään sanomisillaan, mutta sinun on annettu se tehdä. MIetipä sitä!! Onko sinulla oikeita ystäviä ollenkaan? Ne pahimmat "perinteiset rahanhiimoiset" rahankärkkyjät taitavatkin olla omissa joukoissasi?!?

Vieras
Vieras

#1014 Re: Yksipuolista keskutelua

2011-02-17 19:09:24

#967: TeeKoo - Yksipuolista keskutelua

"Taitaa tämänkin suunnitelmallisen "vallankaappaus" hankkeen takana olla se perinteinen rahanhimo."

Kertokaa miten suoritetaan "vallankaappaus" yhdistysdemokratiassa, rekisteröidyssä yhdistyksessä jossa vuosikokouksessa puheenjohtaja valitaan vaaleilla jäsenistön äänestyksen perusteella?

Päitsi ettei tässä yhdistyksessä tunneta sanaa "yhdistysdemokratia" eikä demokraattista toimintatapaa.

Tuon arvelun "vallakaappauksen" motiiveista jätän omaan vitsikkääseen arvoonsa HAH!