KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#914 Re: Raha Kissoille?

13.02.2011 21:37

#909: Ensikoti minäkin - Raha KISSOILLE 

Mitä Pirjo on yhdistyksessä tehnyt rahan hyväksi.

Taitaa olla ainoa kukkanen Oriveden kissatila? Jota ei pystynytkään hoitaan!!!

Vastaukset

Vieras
Vieras

#918 Re: Re: Raha Kissoille?

2011-02-13 21:54:05

#914: Vieras - Re: Raha Kissoille?

Miksi kissatila tulisi sysätä yhden ihmisen harteille?

Kirsi
Vieras

#930 Re: Re: Raha Kissoille?

2011-02-14 13:01:29

#914: Vieras - Re: Raha Kissoille?

Kysyit: Mitä Pirjo on yhdistyksessä tehnyt rahan hyväksi?

Pirjo on ilman bensakorvauksia ajanut ympäri Pirkanmaata ja kaempanakin viemässä loukkuja, hakemassa kissoja ja auttanut useampaa ensikotia kuljetuksissa. Kaikki varmaan tietävät kuinka kallista bensa on? Jos ihan perusajossa 15 km säteellä menee bensaan noin 40€ viikossa, Pirjo on omasta pussistaan maksanut näitä "kissa-bensoja" jo pelkästään viime vuonna vähintäänkin 40€*52 (viikkoa) = 2080 euroa. Aika iso summa, eikö totta?

Lisäksi Pirjo on rakentanut omilla rahoillaan kotiinsa kissatilaa remonttinsa yhteydessä noin 15.000€. Ja tähänhän Pirjolla olisi ollut oikeus hakea KKY:ltä rahallista tukea.

Lisäksi Pirjo on pitänyt neuvovaa puhelinta 24h ILMAISEKSI. Siitä hän olisi voinut kieltäytyä ja moni ensikoti olisi jäänyt neuvoitta, koska Terttu ei oikein tunnu neuvoja osaavan antaa. Näin ainakin ensikodit kertovat.

Pääpainon Pirjo on pitänyt KISSOISSA. Samaa EI voi sanoa Terttu Kanervosta. Pirjo on mm. loukuttanut, hakenut, kuljettanut sekä itse hoitanut SATOJA kissoja.

 

MITÄ TERTTU KANERVO ON TEHNYT RAHAN HYVÄKSI? Vastaanottanut testamentteja? Eipä hän tietääkseni ketään pysty hynotisoimaan? Joten testamentit ovat lahjoituksia, eivät Tertun keräämiä rahoja. Vaikkakin Terttu on sitä mieltä, että testamentit riittävät lahjoituksiksi, eikä tapahtumiin kannata panostaa. Kadulla hän on ollut värjöttelemässä kerätäkseen säälipisteitä, koska on itse kieltäytynyt menemmän rahaa keräämään sisätiloihin. Eipä ole lippaaseen tainnut tulla muutamaa kymppiä enemäpää. Vuodessa saattaa säkällä tulla lippaisiin noin 1000€ ja summassahan on kaikki kiinteätkin lippaat eli esim. eläinkaupoissa olevat lippaat.

 

MITÄ TERTTU ON TEHNYT KISSOJEN HYVÄKSI VIIMEISEN 15 KUUKAUDEN AIKANA?