KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#918 Re: Re: Raha Kissoille?

13.02.2011 21:54

#914: Vieras - Re: Raha Kissoille?

Miksi kissatila tulisi sysätä yhden ihmisen harteille?

Vastaukset

Vieras
Vieras

#922 Re: Re: Re: Raha Kissoille?

2011-02-14 00:31:46

#918: Vieras - Re: Re: Raha Kissoille? 

 Hyvä kysymys! Ei edes Pirjokaan ole niin ihmenainen, että olisi pystynyt kaikkien hommiensa lisäksi hoitamaan yksin kissatilaa. Luulenpa, että kissatilan alasajo hallituksen toimesta, oli yksi tapa yrittää nöyryyttää Pirjoa ja osoittaa hänelle paikkansa. Tätä asiaa on käytetty myös syynä siihen, että miksi kissatilaa ei haluta perustaa lainkaan, kun ei Oriveden kokeilukaan toiminut. Pirjo jätettiin aivan yksin asian kanssa, vaikka vastuu on koko hallituksella.

Tilan desifiointia ei hallitus pystynyt järjestämään, vaikka heitä informoitiin monesti siitä ja aikaa oli kuukausi kaupalla. Moneen kertaan Pirjo laittoi tiedoksi asiaa hallitukselle, ettei kenenkään hoitokissoja vastaanottavan tahon ole sitä suositeltavaa tehdä, koska siten olisi voinut olla vaara levittää ruttoa edelleen. Eikä missään mielessä Pirjon itsensä, joka toimi silloin sijoittajana ja käsitteli rokottamattomia kissoja. Hallituksen olisi yksinkertaisimmillaan tarvinnut vain palkata henkilö tekemään desifiointi yhdistyksen  omalla puhdistimella, jos he eivät sitä itse olisi halunneet tai pystyneet tehdä.

Nyt myös tuhannen euron arvoiset kissahäkit hävitettiin surutta, joka oli minusta todellista tuhlausta. Tämä hallitus on tuhlannut muutenkin rahoja surutta kaikkeen muuhun kuin kissoihin. Vaikka esimerkiksi taloudenhoitajan Marko Karin palkkaamiseen, jolle maksetaan noin 16 000 euroa ja risat vuodessa! Tai omien henkilökohtaisten kanteiden aiheuttamien oikeudenkäyntikulujensa maksamiseen.

Voitte olla aivan varma, että varsinkin Marko Karin palkkosta tullaan puhumaan tulevassa vuosikokouksessa ja että tällä kertaa ette pääse asian käsittelystä ohitse Vadelma-Auroran ja parin muun henkilön huutokonsertilla! Nyt on totuuden vuoro ja me jäsenet haluamme tarkkoja vastauksia siitä, mihin yhdistyksen rahat menevät. Ei riitä enää pelkkä  Markon tekemä A4 lappunen.  

Tämä farssi on nyt loppumassa teidän osaltanne Terttu, Vadelma, Anneli ja Eija! Laskut on aina maksettava eikös juu?