KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Mielipiteen ilmaisija.
Vieras

/ #760 Re: Re: Re: Terttu Kanervo

02.02.2011 16:23

#757: Vieras - Re: Re: Terttu Kanervo 

Tätä on harkittu. Yhdistyksellä on ollut kanavat joilla voi kommunikoida jäsenten kesken. Niillä keskustelu estettiin. Katti-Matti kirjoittaminen estettiin.  Ihmiset ovat halunneet olla yhdistyksen sisällä keskustelemassa, mutta se ei ollut mahdollista. Protestiliike halusi toimia, kuten yhdistyksessä toimitaan ja aluksi yritettiin useaan otteeseen selvittää nämä asiat. Kuitenkin tässä kohtaa Kanervo alkoi hankaloittaa kaikkea ja kohdistaa toimet ihmisiin, jotka toimivat nimillään. Huomasimme, ettemme ole oikeutettu ottamaan kantaa. Epäkohtien esille tuontiin suhtauduttiin vihamielisesti ja tämän takia sihteeri sai muun muassa lähteä. Onko siis ihme, ettei suurin osa jäsenistä tiedä tästä tilanteesta oikeita faktoja. 

Jäsenillä ei siis ole yhtälaisia oikeuksia. Joillakin on enemmän. Ilmeisesti isompiin oikeuksiin pääsee olemalla väh 15-20 vuotta jäsenenä (vrt valvontaelin)  

Adressi tuli, kun mikään ei enää auttanut. Se on ollut loistava kanava tuoda esiin ongelmat ilman pelkoa siitä, että ketään vainottaisiin myöhemmin mielipiteittensä takia. Facebook vaatii, että olet omalla nimelläsi liikkeellä. Se huolestuttaa monia. Ja syystä. Samoin se ei tavoita kaikkia jäseniä. Ei ainakaan näitä, jotka eivät ole enää niin sinut nykytekniikan kanssa.  

Täytyy miettiä vielä, miten Facebookin kanssa saataisiin jäsenistölle sana kuulumaan. Kukaan kun ei halua myöskään käyttää KKY:n nimeä tiedottamisessa, millä ei ole ensin KOKO jäsenistöltä kysyttyä mandaattia. Adresseja saa onneksi tälläin laatia hienoa asiaa edistämään.  Jos siis tiedät jonkin KKY:n jäsenen, joka ei vielä tiedä näistä jutuista, ohjaa hänet tänne. Minua ainakin nämä jutut kiinnostavat.

 

Toistan vielä. Tässä ei haluttu ketään piiskata. Haluttiin keskustella. Se estettiin. Pyydän nyt nöyrimmästi niitä, jotka tätä eivät usko tapahtuneen, ottamaan selvää tilanteesta ja oikeista piiskaajista. Ihmettelen, miksi nämä todistukset eivät kelpaa, vaan pelätään edelleen vallanhimoisia pahoja ihmisiä.