KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Asiakirjat nähnyt
Vieras

/ #639 Re: Re: Re: Re: Re: Kanervolle

30.01.2011 21:59

#626: Terttu Kanervo - Re: Re: Re: Re: Kanervolle 

Terttu.. Teit sen taas. Hätistelet ihmisiä pois yhdistyksestä. SIKSI kerron muutaman esimerkin tapahtumista:

Tiedät hyvin miksi Kirsi ei ole enää jäsen. Se on sinun aiheuttamaa.


Kirsillä on kärkkäät mielipiteet, mutta niiden pohja on vahva. Silloin saakin olla tiukka. Kirsillä oli myös hienoja toimivia ideoita, jotka nähtiin toimiviksi myös käytännössä, varainhankintaan, sinun rakkaimpaasi, mutta halusit kuitenkin liikaa kyselevän pois yhdistyksestä. Hän häiritsi sinun mielestäsi toimintaa. Tämä on useamman henkilön mielipide.


Olet monelle ilmaissut seuraavan kannan:
Tulevien puheenjohtajiksi haluavien tulisi kertoa halustaan hallitukselle vähintään kaksi kuukautta ennen yleiskokousta. JOTTA hallitus voi sitten esittää niin halutessaan ehdokasta kokouksessa. Se on jo itsessään melkoinen vaatimus, että hallitus seuloisi halukkaita. Suorastaan hälyttävän väärää toimintaa.


Peltoniemi on näin tehnyt ja halusi esittää saman tiedon Katti-Matissa, koska olet estänyt häneltä kaikki muut keinot lähestyä yhdistyksen jäseniä. SINÄ Kielsit MYÖS Katti-Matin julkaisijaa julkaisemasta YHTÄKÄÄN Peltoniemen tekstiä. Onko se reilua? MItä pelkäät? Ehkä totuutta tai arvostelua? Ymmärräthän, että asemassasi sinun täytyy olla sanojesi takana ja olla reilu. Haluatko ehkä kokouksessa nostaa viimevuotisen kaltaisen haloon?

 

Turhaan edelleen haet minun nimeä. En ole Tampereella, enkä Orivedellä. Olen tässä aikani KKY:tä seurannut ja hämmästynyt miten historia toistaa itseään.